01-04-2015

Het springen kan beginnen, het bieden ook! Groentenjumping vanaf vrijdag 3 april !

De weerberichten lijken ons licht positief gezind..    We laten in ieder geval onze moed niet zakken bij een plotse regenbui of hevige windstoot.   Met Groentenjumping hebben we al alles meegemaakt, tot hagel, onweer, sneeuw, regen, mist en ook zon..

De zon zou toch ook haar opwachting maken, en dat mag dan ook.  Om zoveel ruiters te bedanken dat ze weer richting St-Katelijne-Waver willen trekken.   De 4 jumpingdagen zitten volzet om deel te nemen, dat betekent dat we een heel programma hebben af te werken.  Voor de LRV dag op zondag vind je de startlijsten en richttijd van uren ook in bijlage hier.

Bij de Vor is het heel zeker bijzonder druk, ook voor hen de timing en startlijsten via de bijlagen of hun website www.vor.be. 
 
Zaterdagavond laten we de geselecteerde paarden van de internet-veiling passeren,  voor wie niet kan wachten tot dan, de   selectie is al te bewonderen via de website van Troostwijk.  

Morgen nog een hele dag opbouwen,  starten doen we op vrijdag 3 april om 8u ! Eindigen doen we op maandag 6 april met als sportief hoogtepunt de Grote Prijs Paul Mais Automatisering, en daarna sluiten we het weekend helemaal af met  het show-hoogtepunt : de familierelais.   Bij de duo's hebben we geweldige deelnemers.  Gewoon komen kijken om het mee te beleven. 

De inkom is gratis, en iedereen is van harte welkom.


Documenten
Omzendbrief LRV voor Groentenjumping
Startlijst paarden LRV zondag
Startlijst zondag pony's
Timing Vor Groentenjumping 2015
Startlijst vor 2015