22-03-2016

Op zaterdag 26 maart, Hits on Tour by Flandria Rent & Azelhof Events! Startlijsten LRV in bijlage!

 Sinds enkele maanden hebben we bij ons een ruiter in training, met het oog op de Asian Games.   Naidu Shoorendran is ondertussen een vriend geworden, en was het voorbije weekend terug naar Malesië voor het huwelijk van zijn zus.  Uiteraard wou hij op tijd terug zijn om de Gold wedstrijd van de Groentenjumping mee te rijden. 

Vanochtend belde hij vanuit Zaventem dat hij veilig geland was, maar Jef  hoorde hier de bom op de achtergrond.  Op notabene 10 meter van hem, de scherven zitten in zijn valies.  Hij kan niet vertellen of het meisje dat naast hem stond, het heeft overleefd.   Zo kortbij kan het zijn.  En zo kortbij had het kunnen zijn, dat we hier helemaal in rouwstemming waren.

Uiteraard leven we mee met alle families die getroffen zijn.  Maar we zeggen neen tegen terrorisme, en neen tegen een leven met angst.

We hebben dan nog het omgekeerde gedaan. Dat is een tandje bijgestoken.   Terroristen kennen het bestaan niet van Groentenjumping, die hebben hier niets te zoeken, en wij willen gewoon een weekend doorbrengen, waar iedereen welkom is!

We hebben al gemerkt dat de ruiters ons massaal hebben gevolgd, en dat we helemaal volzet zijn.  Onze excuses,  enkel de ruiters die op de startlijsten staan, zullen kunnen deelnemen.

In deze bijlage alvast de startlijsten van de LRV proeven.  Voor de Gold proeven komen ze weldra on-line.   

We hebben voor iedereen wel goed nieuws!  Vorige week kregen we controle van een controleur van de Billijke vergoeding, dat we een feestje zouden hebben op zaterdag, en dat we dat niet op gepaste manier zouden hebben aangevraagd.
Vorige week waren er met de examens ook geen feestjes ingepland, maar dit weekend waren we dat wel van plan.   Ondertussen weten we dat we voor dat feestje al wel extra moeten bij betalen, maar dan mogen we het extra glans geven ook!  Nu zaterdag stond de After Jump party met DJ Luc geprogrammeerd.   Maar er komt een super opwarmer, met dank aan Flandria Rent en Azelhof Events. Ze hebben er voor gezorgd dat Hits On tour een optreden bij ons komen geven.

We hopen dat iedereen komt!!!   Zaterdagavond 26 maart rond 20u is er een live optreden, bij ons in de tent.  Het wordt meer dan de moeite waard!  Als je nog graag op voorhand komt BBQ-en, kan je nog reserveren.  Voor meer info of reservaties, bestellingen@groep-ceulemans.be.




Documenten
Proef pony's 90cm
Proeven pony's 1.10m
Proeven pony's 50 cm
Proeven pony's 1m
Richtlijnen proeven LRV zondag
Proeven pony's 70 cm
Showproef 1.20m pony's 27/03/16
Proef LRV klasse B 26/03/16
Proef LRV klasse licht 25/03/16
Proef LRV klasse midden 27/03/16
Richtlijnen zondag 27/03/16