20-03-2016

Het Vor weekend voorlopig prima verlopen, straks nog de GP! Benieuwd of Thibeau terug stunt..

Het Vor weekend kent vandaag zijn laatste wedstrijddag.  De resultaten kan u vinden bij het programma, bij elke proef.

Zo ga je ook kunnen terug vinden dat we al enkele mooie winnaars hebben gehad, waaronder Guy Janssens bij de 6-jarigen en Geemaert Nils in de 1e 1.25m proef op vrijdag.   Zaterdag waren we zelf wel heel verrast, toen onze eigenste Thibeau Spits naar de overwinning snelde in de 2e proef 1.25m van het weekend.    Hij kon rekenen op Dolce Vita (Darco x Saygon), en zo verwees hij zijn papa Patrik een plaatsje achteruit.  Patrik was ook mooi 6e geworden met Jacobien, het paard waar Thibeau tot nu toe zoveel fijne ervaringen mee heeft opgedaan.   

En zo blijft het gezellig, en kijken we uit wie straks Stephanie Goemaere opvolgt. Zij wist vorig jaar op overtuigende manier de GP Vor Groentenjumping op haar naam te zetten. 

We mogen toch ook al een week verder vooruitblikken, en dan hebben we een belangrijk practisch bericht voor de LRV ruiters van de klasse Z.
In principe was er geen aparte proef voor de Z paarden voorzien, maar die mogen mee rijden in de klasse M op zondag 27/3.
Voorlopig hebben we 6 combinaties van de klasse Z toegevoegd.   Als er nog ruiters zijn, die graag wensen deel te nemen, is dat mogelijk door een mail te sturen naar: kristel@groep-ceulemans.be, en dit ten laatste op 22/3.  Met vemelding naam ruiter, paard, LRV club en combinatienummer.
Als er meer dan 15 ruiters van Z in de proef zijn, komen die achteraan, en verhogen we de proef 10cm.   Als we de Z combinaties gewoon tussen de proef laten rijden, zullen we een extra waardevolle prijs voorzien voor de eerste M combinatie uit de reeks.

En zo zorgen we er voor dat echt iedereen kan starten.  De inschrijvingen voor de Paasbrunch en de BBQ komen ook vlot binnen.  Als je nog wil reserveren, kan dat ook nog. Iedereen van harte welkom!