12-04-2017

Timing en startlijsten CSN Gold zijn er!

Het was even wachten op de timing en de startlijsten van de nationale Gold-wedstrijd, maar nu zijn ze er! We zullen er vrijdag vroeg aan beginnen. Om 8u starten we met de proef over hoogte van 1.20m en daarna wordt er gevolgd met een 1.30m proef en een 1.40m proef. De avond wordt afgesloten met het optreden van De Romeo's om 20u en daarna volgt er ook nog discobar Snow Splend.

Op zaterdag en maandag beginnen we eveneens om 8u. Ook daarna volgen er opnieuw proeven van 1.30m en 1.40m. Als laatste proef staat dan de LRV-reeks voor Beginnelingen op het programma. 's avonds is het DJ Cé die nog voor een leuk feestje zal zorgen in de tent. Zondag staat dan weer helemaal in het teken van de LRV pony's. Er is ook nog een paasbrunch in het VIP-gedeelte van de tent. De paashaas zal ook van de partij zijn om iedereen van iets lekkers te voorzien.

De drie weken Groentenjumping worden afgesloten op Paasmaandag met als hoogtepunt de 1.45m Grote Prijs, die omstreeks 17u van start zal gaan. Eerder op de dag zullen er ook proeven over 1.25m en 1.35m gesprongen worden. Voor de allerkleinsten zal Clown Rocky een show komen geven en dan wordt ook meteen de winnaar van de tekenwedstrijd bekend gemaakt.

Iedereen is nog van harte welkom op ons laatste weekend Groentenjumping!


Gedetailleerde timing is terug te vinden op de foto. Verder zijn de startlijsten terug te vinden via deze link.