08-12-2017

Op 15/4/18 de Drédag op Groentenjumping! Tijd voor de basis, en heel wat disciplines!

 De samenwerking tussen Stal Ceulemans en BFE (China) is er ook alleen maar door stand gekomen, omdat voor ons vooral de basis belangrijk is.  Topsport is ook belangrijk, en een doel, maar dit kan niet zonder een brede basis te vormen.

De voorbereidingen zijn in volle gang, om volgend jaar 4 weken Groentenjumping te geven.
We beginnen het paasweekend met de Gold wedstrijd op nationaal niveau, op 30 -31 maart en 2 april.  Op Pasen 1 april maken we tijd voor de ponyruiters van LRV, en kunnen we enkele wildcards uitdelen.  Het zal fijn zijn dan zeker ook onze Chinese vrienden te zien rijden en te coachen.

Het weekend van 6-7 en 8 april hebben we gevraagd om een VOR wedstrijd te mogen inrichten.  Laat ons hopen dat we zo op de agenda mogen komen, wordt weldra besproken.

En daarna mogen we ons opmaken voor een heel groots project, in navolging van de Bixie-dagen in Nederland, ingericht door de KNHS.  Het zijn wedstrijden speciaal ingericht voor beginnende ruiters, om spelenderwijs en met begeleiding wedstrijdervaring op te doen.  Ofwel om eens ervaring op te doen in een andere discipline.
Vast staat al dat er wedstrijden komen in de disciplines Dressuur, Jumping, Eventing, en dat je kan inschrijven om deel te nemen aan voltige, pony-games, endurance.  Met een heel grote dankjewel aan ons gemeentebestuur van St Katelijne Waver, die het ruiterpad, en de galoppiste - renbaan voor de Drédag reserveert voor Groentenjumping.    Meer practische details volgen achteraf via www.vlp.be.
De inschrijvingen verlopen via de club, want sommige clubs zullen ook komen met hun paarden/pony's van de manège.  Ook met eigen pony's/paarden kan ingeschreven worden.  Clubs die op voorhand vragen hebben, die gaan  even langs op de stand van VLP op Jumping Mechelen, of nemen contact met Ellen@vlp.be.

De jeugd krijgt bij ons altijd een stapje voor, en we onthouden van de inrichtingen van Groentenjumping 2017 dat we helemaal volzet zaten met de Gouden Laars-wedstrijden.    In de Paasvakantie in 2018 zit het programma voor de jeugd heel vol met de inrichting van de internationale jeugdwedstrijden in Lier - CSIO Opglabbeek en CSI Bonheiden.   

We vermoeden dat we nog wel extra energie zullen hebben, om er nog een 4e weekend bij te doen, met de Gouden Laars wedstrijden, de pony's verwachten we dan op zaterdag 21 april, de paarden op zondag 22 april.

En dat iedereen van harte welkom is!!!
Documenten
Kalender 2018 KBRSF