30-03-2015

Zaterdag 4 april '15- kans om te reserveren voor BBQ! Info voor deelname jumping: volzet....

De inschrijvingen voor de Groentenjumping zitten vol, nog voor het normaal voorziene uur tot wanneer kon ingeschreven worden..   We hebben zeker geprobeerd om het zo ruim mogelijk te houden, en zo iedereen de kans te geven om te kunnen deelnemen.    Het feit dat de ruiters zo graag bij ons willen zijn, is een extra motivatie om de volgende dagen weer het beste van ons zelf te geven!

Het is een Groentenjumping die we zelf durven noemen; "back to the roots".  Een jumping hoe het vroeger begon, klein, gezellig,  waar iedereen welkom is.

De wedstrijden gaan allemaal door op de geopad piste, inspringen doen we in de binnenpiste.  Ons opwarmen doen we met ons allen in de gezellige tent.

Op zaterdagnamiddag zorgt Clown Johannes voor extra gezelligheid.  Vanaf 17u tot 22u is er een top-georganiseerde BBQ Royale, waar je best op voorhand kan voor inschrijven.

Dat doe je door het juiste bedrag over te schrijven (ten laatste op 2/4/15) op de rekening van Groentenjumping VZW.  Voor volwassenen is dat 18 euro per persoon, voor kinderen tot 12 jaar  9 euro.   Als je nog bij de mededeling het aantal volwassenen en kinderen kan vermelden en onder welke naam de kaarten aan de ingang mogen klaar gelegd worden, komt alles in orde.      De bankrekening is:  BE 36 7330 1837 6981.

Als niet alles volzet is, kan het zijn dat je zaterdag nog ter plaatse kan betalen, dan wordt het 20 euro voor volwassenen, 10 euro voor de kinderen.

Je kan dan ook van de eerste rij het afscheid mee bijwonen van Withney in de sport.  Wat ze 8 jaar voor ons betekend heeft, zullen we proberen zo goed mogelijk uit te leggen, nog 1x zal ze de piste betreden en Tara Tesseur zal ze met live muziek een gepast afscheid geven.   

Aansluitend zullen de paarden getoond worden aan de hand, die geselecteerd zijn voor de internet-veiling die afsluit op 20 april.  Tijdens de Groentenjumping zelf zullen heel wat geselecteerde veilingpaarden en - pony's nog competitief deelnemen.   Op maandag 13 april komen ze allemaal apart in actie, zodat ook de jonge paarden dan zullen vrij springen.

Op zaterdag 4 april willen we de avond niet té lang maken, want rond 22u neemt DJ Luc over voor de Riders Party .

Zondagavond is eveneens een aanrader, met de LRV proeven voor pony's en paarden.  Ook die dag zat heel snel volzet met de inschrijvingen.  De startlijsten voor de LRV proeven kan je vinden op de homepage van de groentenjumpingpagina. Tijdens de dag kunnen we van in de tent ook de Ronde van Vlaanderen volgen op een groot scherm.      Publiek komt zeker aan zijn trekken, want de ruiters  kunnen  ook 's avonds nog op een andere manier optreden.  Het wordt dan onze karaoke-avond...  
 
Maandag is het onze Steak-dag.   Iedereen welkom in het verzorgd restaurant, waar we in de namiddag nog bezoek krijgen van een tafelgoochelaar.  

Hij zal iedereen alvast in de juiste stemming brengen om daarna de ontknoping te zien van de Grote Prijs Vor, die op maandagnamiddag rond 14u zal starten.    

Meer info en startlijsten volgen spoedig...