18-06-2009

Vlaanderen gastland tijdens CSIO Aken.

Vorige week kwamen we met het plan om met een bus naar Aken te gaan, en er zijn heel wat reacties op gekomen. De bus zit vol enthousiaste supporters voor het Belgische team.
Vlaanderen is dit land gastland tijdens de CSIO Aken, en ook de Vloanders zullen er bij zijn.

Om mee te gaan naar Aken moest er een motivatie gegeven worden. Waarom je er dan toch zo graag wou bij zijn.
Eén van de tofste reacties kwam vanuit de Vloanders. Ik kan niet anders om het toch even weer te geven, met dank aan de mannen van de vloanders:

Dag kristel,

Ik stuur je even een mail in verband met de uitstap naar Aken want de "mannen van de vloanders zouden heel graag meegaan!!!"
Ik weet niet of het nodig is te verantwoorden waarom wij willen meegaan, maar ik zal dat toch nog maar ies doen. Wij zijn gewoon de hevigste supportersclub van stal ceulemans en om het met de jos zijn woorden te zeggen "met de manne van de vloanders ist altij ambiance". Bovendien willen wij als jonge fokkers uit het gewest moerbeke en tevens het gewest waar "Ambassadeur" geboren is, eens een kijkje gaan nemen naar één van wereldberoemdste concours waar volgend jaar de Patrik met Ambassadeur (en natuurlijk ook Withney en andere paarden) zal deelnemen.

Dus ik zou zeggen hou alvast een zitje of 6 vrij voor de vloanders (tussen haakjes nog enkele referenties):

- Stijn Stevens (fokker/eigenaar van de welbefaamde "Jos" van de kouterhoeve en jeugdvoorzitter van bwp bestuur gewest moerbeke)
- Koen Cerpentier (fokker ambassadeur van d' abelendreef)
- Bastiaan Merckx (fokker van Eldorado van de zeshoek)
- Pieter de Vleeschauwer (de man die ambassadeur reed op het nationaal lrv tornooi 2006 (klaase midden) waar stal ceulemans ambassadeur kocht)
- Tim Reygaerts (voor de vrienden allouis pollman-schweckhorst en toekomstige echtgenoot van sofie van bunder van stal merelsnest (fokkers sapphire))
- Bjorn van Bunder (man van de Haverklap en zoon van stal merelsnest: fokker van sapphire van merelsnest, wendelina en andere toppers)

Met vriendelijke groeten "de vloanders"