02-08-2009

Eindelijk Withney! Winnaar vd GP CSI*** Beervelde.

We moeten er even van bekomen. Patrik en Withney vd Dwerse Hagen hebben vandaag de Grote Prijs van Beervelde gewonnen.
Winnen in eigen land is toch nog net iets specialer dan in het buitenland.
Na de winst met Red Star in Royan, nu 2 weken geleden, lijkt Patrik wel in vorm te zijn. Patrik had voor de aanvang van zijn barrage de tijd gehoord die Eiken Sato met Cartoon had laten optekenen. Hij dacht dat hij het niet kon halen, maar vond het wel een uitdaging om het zeker te proberen.
We zijn super tevreden dat alles lukte en zo de overwinning binnen was. De opluchting is groot dat het eindelijk mocht lukken.
In Royan was de winst met Red Star ook heel fijn, en daar was het bijzonder omdat er 3 paarden die een link hadden met onze stal, op de nummers 1, 2 en 3 stonden.
Nu is het toch ook wel bijzonder dat in Beervelde 2 ruiters die woonachtig zijn in St-Katelijne-Waver in de top 5 zitten! Ook van harte proficiat aan Jules Van Roosbroeck met Cabriolet Z, die in de barrage eveneens foutloos bleef en knap 5e werd.
Op zaterdag hadden Patrik en Jules afgesproken dat ze zeker in Kapellen hun Belgische kampioenstitel bij de interclub met de club "Groentenjumping" gaan verdedigen.
Cabriolet Z en Withney moeten ze daar niet voor inzetten. Zij zullen in Kapellen (van 20 tot 23 augustus) deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap van de seniors. Als ze de vorm van vandaag nog 3 weken kunnen aanhouden..

Wie er vandaag ook veel vorm toonde, dat was Sven Laveren met Revana. Ook daar was het "eindelijk". Al jaren een vaste waarde in de springklasse zwaar van de provincie Antwerpen, en vandaag voor het eerst een tornooi in de klasse zwaar gewonnen op het tornooi in Geel. Proficiat!

Voor ons neefje Jeroen was het ook bijna gelukt in de hoogste reeks (springklasse D midden) op het gewestelijk pony-tornooi in Kontich. Hij werd mooi 2e met Bolero. Winst was voor een andere ruiter van St-Katelijne-Waver, Domien De Swert (lid van LRV Koningshooikt). Ja, in Katelijne zit talent!! Dat is vandaag bewezen bij klein en groot!

We willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft, en mee bijgedragen heeft tot dit resultaat! Dat is dankzij een heel team. Zeker en vast een proficiat aan de organisatie van het Flanders Horse Event. Ze hebben kosten noch moeite gespaard om er iets unieks van te maken, we zeggen graag tot volgend jaar! Bedankt!
http://www.flanders-horse-event.com/_html/main-jp.php?taal=nl&page=jp_prog