20-11-2009

Het afscheid van Catalano...., hij vertrekt naar Natale Chiaudani.

Het hing al een tijdje in de lucht.. De italiaanse ruiter Natale Chiaudini had zijn oog laten vallen op onze hengst Catalano. Tot 2 keer toe heeft hij tijd gemaakt om hem te komen proberen, en na te denken, en verder te zoeken, en dan toch terug uit te komen bij Catalano.
Natale Chiaudini heeft besloten om Catalano aan te kopen, en is ook overtuigd van zijn vermogen en zijn springkwaliteiten. We hopen ook dat het zeker mag lukken, tot op het allerhoogste niveau.
Dit weekend is Natale aan het werk met zijn andere paarden in Stuttgart, waar voor ons land Philippe Lejeune en Judy-Ann Melchior aan het werk zijn.
Natale is vast van plan Catalano mee te nemen naar de 5-sterrenconcours in Parijs, van 10 tot 13 december. We wensen hen een geslaagd debuut daar, en een succesvolle carrière!

Momenteel staat Catalano nog bij ons op stal, en wanneer hij effectief zal vertrekken, zullen we toch ook even staan kijken. We hebben er absoluut goede herinneringen aan, onlangs nog, toen Catalano met Patrik 2e werd in de Grote Prijs 1.50m in Zandhoven,.. We hebben er nog enkele goede veulens van, en hopen dat zij later in zijn voetsporen mogen treden.
http://stuttgart-german-masters.de/aktuell/