29-11-2009

Een tipje van de sluier..

Letterlijk, een tipje van de sluier. Kijk alvast naar de bijlage, dan wordt het meteen duidelijk.
Voor de "feestveiling" van 2 januari komt er toch heel wat bij kijken. Iedereen heeft wel een specifieke opdracht gekregen, om te proberen er iets moois van te maken.
Daardoor iets minder tijd om hier op de website te schrijven.. Zo hebben we nog niet vermeld dat na Vakilly op vrijdag, ook Rapsody DH samen met Vincent Lambrecht een proef in CSI** Wisbecq hebben gewonnen. Rapsody staat sinds kort ook bij Vincent, maar de moeder van Va-Vite is nog steeds helemaal in eigendom van onze stal. Ook in 2009 heeft Rapsody heel wat "kinderen" op de wereld gezet, en zijn er ondertussen via embryo-transplantatie wat in de maak voor volgend jaar. Tijd voor sport nu, en dat lijkt allemaal prima te lopen.
Over kinderen op de wereld zetten, hebben we ook heel leuk nieuws vernomen. Willem Kooremans is geboren, zoontje van Raf en Nina Kooremans. Raf was meermaals Belgisch kampioen in de eventing, maakte de overstap naar Nederland, waar hij onlangs vice Nederlands kampioen werd. We wensen Raf en Nina heel veel geluk met kleine Willem! Proficiat!
En dan blijven we even in Nederland, waar dit weekend Jumping Indoor Maastricht plaats vindt. Resultaten via bijgaande link.
http://events.horses.nl/2009/maastricht/results/results.htm