01-12-2009

Fokkersavond in de Vloanders op woensdag 2 december.

Deze week vertrekt Patrik naar Marseille, met Withney en Wrangler. Het zal een hele tijd duren, vooraleer ze terug zijn, want na de concours in Marseille trekken ze verder naar Porto, voor een volgende viersterrenconcours. De paarden vertrekken woensdagochtend, en Patrik vliegt achterna. Hij had immers de mannen van de "Vloanders" beloofd om op woensdagavond mee te debatteren over "fokken naar de toekomst".

Meer info over woensdagavond kregen we van Stijn "Streuvels" Stevens;

Morgenavond woensdag 2 december organiseert het BWP bestuur van gewest Moerbeke een fokkersavond "Hoe fokken naar de toekomst?".
De fokkersavond vangt aan om 19u 30 en heeft plaats in de parochiezaal van Moerbeke-Waas (Crevestraat 31, 9180 Moerbeke-Waas).
Op deze interessante avond wordt er onderleiding van onze moderators Glenn Maes en Valentijn de Bock een debat gevoerd met volgende pannelleden: Cees van den Oetelaar, Koen De Waele, Patrik Spits, Joris De Brabander en Luc Tilleman.
Deze grote namen in het paardenmilieu zullen hun standpunt uiten over verschillende thema's zoals paardensport in crisis tijden, toekomstgericht fokken, keuringssystemen, opleiding jonge paarden, kostprijs en handel, ...

Het belooft een gezellige en leerrijke paardenavond te worden, dus ik zou zeggen "Allen daar heen!!!"

Gratis toegang!!!