11-12-2009

CSI Porto, wat een start!! Wrangler van de Withoeve 2e in de 1.40m proef!

CSI Porto, tot nu toe is het té mooi om waar te zijn. Na de overwinning in de openingsrubriek met Butterfly, stond ook Wrangler een hele poos aan de leiding in de 1.40m proef.
En weer was die snelle Hugo Simon trager dan Patrik. Hugo Simon is altijd iemand geweest waar Patrik enorm naar op keek, en dan doet zoiets wel bijzonder deugd.
Uiteindelijk is Patrik met Wrangler 2e geworden, net voor Hugo Simon met Hors la Loi II.
Winst was voor Leopold van Asten met VDL Groep Amelie, en dat is hem van harte gegund! Zonder Leopold zou Butterfly niet in Portugal geraakt zijn, en daar zijn we bijzonder dankbaar voor. Zo zie je maar, collegialiteit onder de ruiters gaat over de landgrenzen!
Al zoveel geluk gehad op één dag, dan verwacht je dat het fout moet gaan in de eerste kwalificatieproef voor de Grote Prijs. In die 1.50m proef moest Withney als eerste aantreden, en ze liet meteen zien dat het foutloos kon!
De eerste 25 combinaties zijn rechtstreeks geplaatst voor de Grote Prijs op zondag. Als ze vanavond het geluk heeft bij de eerste 7 te zijn, dan mag morgen Wrangler de Masters springen. Hopelijk mag het lukken straks in de barrage! We hebben in oktober in het Azelhof gezien dat de Masters iets is waar Wrangler heel erg goed zijn mannetje kan staan! Bij de BWP Auction Antwerp was de overwinning in de Masters voor Patrik en Wrangler. We willen het ook wel eens proberen in Portugal! Voorlopig blijven we genieten, zoveel goed nieuws op 1 dag..
http://www.csiporto.com/2009/conteudo.php?cat=3&lang=en&Ano=2009