15-04-2010

Een tweede weekendje Lummen voor Patrik met Withney, Biba en Uletta.

De Haverklap vanochtend, het was zo fijn om de commentaren op de Groentenjumping te lezen. Woorden als "huiselijke gezelligheid", "uitkijken naar".., fijn, fijn.

Voor ons zelf is er die moment weinig tijd om te genieten en te relaxen, maar als je achteraf kan lezen dat het voor vele mensen echt iets betekend heeft, dan beseffen we dat onze inzet voor de inrichting zeker de moeite waard was!

Ondertussen blijven we niet stil zitten, en is Patrik opnieuw vertrokken richting Lummen. De verdere voorbereidingen voor het buitenseizoen, en dan in het bijzonder voor de CSIO van Lummen (het weekend van 29 april tot 2 mei).
Met Withney werden de trainingen terug intensiever de voorbije week, en we hopen zeker dat dit zondag zijn vruchten mag afwerpen in de 1.50m proef.
Verder heeft Patrik nog Biba (v. Toulon) en Uletta DH Z (v. Cento Lano) mee. Uletta is één van onze jonge beloften, en ze kan extra ervaring opdoen bij de 6-jarige paarden.

Ook Ivan Dalton is deze dagen richting Lummen getrokken. Hij rijdt voor onze stal Amaryllis, de 6-jarige Lady Mc Beth (v. Limbus) en Larenza Dwerse Hagen (v. Landor S).

Dit weekend, eigenlijk heel toevallig, zijn het enkel merries die mee vertrokken zijn naar Lummen.
We kijken al héél graag een weekje verder. Jumping Antwerpen! Dat we daar mogen starten in de 4-sterrenwedstrijden, daar zijn we bijzonder blij mee.
Naar Antwerpen mogen dan weer onze jongens mee: Wrangler vd Withoeve, Cyber van Vrijhern en Va-Vite.

Dit weekend mogen we Joe Clee ook niet vergeten. Hij komt in Lummen aan de start met o.a. Dollar van 't Eigenlo.
Joe heeft de laatste 2 jaar fantastisch gewerkt met Dollar. Momenteel heeft hij een eerste doel voor ogen; het Belgisch Kampioenschap van de 7-jarigen in Lummen. Er wordt regelmatig straffe klap verkondigd hier. Joe droomt van een top drie plaats op het kampioenschap van die 7-jarigen. Dit weekend is nog een perfecte voorbereiding. Joe heeft naast Dollar nog andere beloftevolle paarden onder het zadel. Samen met Ludwig en Jasmien Criel zijn ze het rustig aan het voorbereiden, en we zijn er heel zeker van dat ze er spoedig de vruchten van gaan plukken. We hopen het voor hen mee!
http://events.scg-nl.nl/2010/lummen2/results/results.htm