19-04-2010

Antwerpen, we komen er aan!! En graag met Wrangler, Cyber en Va-Vite.

Het tweede weekend van Lummen zit er op. We onthouden graag dat we toekomstig talent op stal hebben.
Zowel Lady Mc Beth (Limbus) als Uletta Dwerse Hagen (v. Cento Lano) toonden hun klasse en vermogen.
Joe Clee en Dollar zitten op schema voor binnen 2 weken mogelijk het Belgisch Kampioenschap 7-jarigen goed te laten verlopen. Patrik zit momenteel met Withney iets minder op schema, verdorie toch. In de 1.50m proef stond de teller op hindernis 4 al op 8 strafpunten! Dat was even nagelbijten en een beetje sterven ter plaatse. Het moeilijkste moest dan nog komen.. De schade bleef achteraf nog redelijk beperkt tot 12 punten, maar toch. Lichte fouten, maar zwaar afgestraft. Het was een vrij delicate proef, met slechts 1 Belg in de barrage, Pieter Devos met Utopia. Hij had uitzicht op winst in de finale 1.50m, maar dan finishte Harry Smolders met Walnut toch sneller, en werd Pieter toch knap 2e.

Eerder op de dag, konden we genieten om Larenza Dwerse Hagen (v. Landor S) aan het werk te zien met Ivan Dalton. Larenza werd vroeger gereden door Pieter Devos, maar met Ivan doet ze het ook lang niet slecht. Ivan had eerder op de week al pech gehad met Larenza door een fout op de laatste hindernis van de barrage in de 1.40m proef. Ook in de 1.50m proef bleef Ivan foutloos tot aan die laatste hindernis! En dan die ene fout, en een tijdfout. Er waren slechts 2 combinaties doorgestoten tot de barrage, dus ze kwamen eigenlijk heel dichtbij een goed resultaat.
Volgende week hopelijk meer geluk, dan komen Ivan en Larenza aan de start tijdens Jumping Antwerpen.
Ook Patrik kijkt ongelooflijk uit om deel te nemen aan Jumping Antwerpen.
Het is een prachtige locatie, naast de Schelde. Antwerpen is een prachtige stad, en we verwachten toch om mooie sport te zien.
Patrik probeert ginds zijn mannetje te staan, met zijn hengsten Cyber en Va-Vite. Wrangler zal ook van de partij zijn, en zoals Wrangler de laatste tijd in vorm zit, mogen we toch bepaalde verwachtingen hebben!
Het wordt sowieso de moeite waard om een bezoek te brengen aan Jumping Antwerpen.
http://www.jumpingantwerpen.be/website.php?taal=nl&page=home