06-06-2010

Bourg-en-Bresse, we blijven blij met een 6e plaats in GP!!

De Belgen hebben gestunt in de Grote Prijs Bourg-en-Bresse. Met 3 behaalden ze de barrage van 7, en vandaag stond er geen maat op Rik Hemeryck! Hij wint met Quarco de Kerambars de Grote Prijs, en mag daar zomaar even 23.300 euro voor ontvangen! Het is hem van harte gegund!
Op de 3e plaats Philippe Lejeune, mooi mooi. Maar waar wij natuurlijk bijzonder tevreden mee waren, dat is de 6e plaats van Patrik met Withney. Eens je in de barrage bent, wil je natuurlijk meer en meer, maar een fout in de barrage, niets aan te doen..
We zijn heel erg tevreden, deze 6e plaats geeft vertrouwen. Bedankt, Withney, hopelijk evenveel geluk in de landenwedstrijd van Polen. Heel veel tijd om te recupereren is er niet. De veeartscontrole in Sopot is al op woensdagnamiddag..
En zo is de concours in Bourg-en-Bresse bijzonder geslaagd geworden. Voor aanvang van de GP waren we al tevreden, en dit is extra meegenomen. Het begon 8 jaar geleden met een 6e plaats voor Robin van Roosendael, en dit jaar sluiten we af met een 6e plaats. Super!
http://www.csi-bourg.com/resultats.htm