07-06-2010

Je geeft wat je krijgt, en je krijgt wat je geeft, op naar CSIO Sopot!

De paarden zijn veilig terug van Bourg-en-Bresse. Al even de video bekeken, en we moeten het zeggen, echt een pechfout in de barrage van de GP. Maar laat ons toch tevreden zijn met de 6e plaats en de manier waarop Withney sprong. Het smaakt naar meer!
Op voorhand was het zeker ons plan niet om naar Polen te gaan, maar bondscoach Philippe Guerdat vroeg om te gaan.
Hij heeft ook met Marc Van Dijck er bij te halen, een extra troef voor de landenprijs in Polen.
Vertrekken vanavond naar Sopot; alvast de paarden van de volgende ruiters: Marc Van Dijck, Wilm Vermeir, Belgisch kampioen Lieven De Vos en onze eigen Patrik Spits.
Onze paarden die mogen vertrekken: Withney vd Dwerse Hagen, Cyber Van Vrijhern en Lady Mc Beth.
De ruiters vertrekken woensdag. Nog even thuis, dat is toch wel genieten. Met bijzondere dank aan Bjorn (verzorger van de paarden) en Kelly!! Zij moeten elkaar toch weeral een lange tijd missen..

De energie die de bondscoach in zijn ruiters steekt, het is bijzonder knap. Hij geeft veel van zichzelf, en dan hopen we in Sopot iets aan hem terug te mogen geven.. Het is altijd zo, je geeft wat je krijgt, en je krijgt wat je geeft. We zijn altijd blij met elke selectie we krijgen, en we proberen dan het beste er van te maken.

Dit weekend dus de landenwedstrijd in Polen, de week er na heeft Philippe Guerdat eveneens een sterk team bij elkaar gevonden om naar Ypaja in Finland te gaan. Dan vertrekt een overwegend vrouwenteam met Cindy Van der Straeten, Evelyne Blaton, Gudrun Patteet, en als sterke man Philippe Lejeune.
http://www.csio.sopot.pl/eng/