07-06-2010

Cadé de Guldenboom was vroeger Cadé vt Zorgvliet, en doet het prima!

We hebben al heel wat Heartbreakers op stal gehad, we hebben er nog wel enkele héél toffe staan, maar ook al enkele héél toffe verkocht.
Eén van die toffe is ontegensprekelijk Topinambour van Pénélope Leprovost, maar er is nog ééntje die stilaan aan het opklimmen is. Ook met een amazone, in dit geval de Zwitserse amazone Jane Richards.
De kleinere vosse ruin vertrok hier als Cadé van 't Zorgvliet, en veranderde snel van naam in Cadé de Guldenboom. Jane Richards had al een tweede plaats behaald in een 1.50m rubriek tijdens CSIO Rome, na Ben Maher met Cadé. Voor een 8-jarig paard is dat zeker een opsteker. Gisteren werd Cadé pas echt voor de leeuwen gegooid, en mocht hij de Grote Prijs van Sankt-Gallen springen. Automatisch betaal je als 8-jarige nog wat leergeld. Met 10 strafpunten die proef rondkomen, is zeker niet slecht. We houden Cadé graag in de gaten, en vinden het heel knap dat hij al op dit niveau mee doet. Een opsteker ook voor Ignace Philips, vriend van Jane Richards. Hij zocht en vond Cadé als 6-jarige bij ons op stal. Wij hadden hem als veulen aangekocht.
http://www.longinestiming.com/sports/equestrian/racearchives/st_gallen2010/index.htm