10-06-2010

Over berekende risico's...

In het leven moet je risico's durven nemen, maar liefst berekende risico's. Naar Polen gaan, dat was ook een sprong in het duister. We hadden de afgelopen weken regelmatig gehoord en gezien op het nieuws over overstromingen in Polen, en dat zijn toch niet de meest uitnodigende beelden.. Voor de landenwedstrijd in Sopot hadden Wilm Vermeir, Lieven Devos, Marc Van Dijck en Patrik het er wel voor over. Wilm reed met de vrachtwagen, maar voor Lieven, Marc en Patrik was het een gepuzzel om vluchten heen en terug te boeken. Met dank aan Ania, zij gaf de aanwijzingen!
Door toeval vertrok Patrik een vlucht eerder, van Brussel naar Warschau, en dan van Warschau naar Gdansk. Hetzelfde deden Lieven Devos en Marc Van Dijck enkele uren later.
Met nog een belangrijk verschil. Patrik arriveerde met zijn bagage, Marc en Lieven zonder... Ergens maken de valiezen van Marc en Lieven nog een reis op zich.
Niet erg, zou je denken. De witte rijbroeken ed zitten er natuurlijk ook in.
De juiste teamspirit, en vanochtend zat Marc Van Dijck alvast te ontbijten met een rijbroek van Patrik, weliswaar iets te kort..
Gelukkig waren die rijbroeken wel aangekomen, want als ze allemaal een broek van Wilm hadden moeten lenen..
De winkels zullen in Polen ook nog wel rijbroeken verkopen, dus geen paniek! Of misschien met zijn allen naar de wasserette, om elke dag terug netjes te zijn.. Veel tijd vanochtend hadden ze niet om te shoppen, want ze kunnen meteen aan de slag.
Op donderdag komen ze rustig op gang, vrijdag wordt belangrijk met de landenwedstrijd. Heel fijn dat er supporters naar ginder vliegen, bedankt Stijn, Ania, Patrick en Andrea. Een goede tip, laat je valiezen thuis, en neem extra geld en de visa mee!!
http://www.csio.sopot.pl/eng/