31-08-2010

Joe Clee en Julie Wauters trouwen nu zaterdag 4 september!

We hebben er met zijn allen lang naar uit gekeken, en dit weekend is het zover!
Joe Clee en Julie Wauters trouwen. Vrijdag voor de wet, zaterdag voor de kerk, in Bonheiden om 12u.
Door haar relatie met de Engelstalige Joe, haar mama Yolande die Frans spreekt, is Julie zowat perfect drietalig.
Julie heeft de laatste maanden voor de vertalingen gezorgd op deze website, en ze heeft dat super gedaan!
Maar nu geven we ze even rust, want ze heeft deze week belangrijkere dingen te doen!

Maar toch even stil staan. We kennen Joe en Julie al lang als een super fijn koppel, en echt goede vrienden. Vorig jaar kwam kleine Katie Clee hun geluk compleet maken.
Het is een hele eer dat onze dochtertjes Catherine en Lauranne samen met Katie dit weekend de bruidsmeisjes mogen zijn. We wensen Joe, Julie en Katie heel veel succes in hun verdere leven!

We weten dat vrijdagnamiddag en zaterdag helemaal voorzien is voor Julie en Joe. Maar vrijdag is er ook wel de landenprijs in Gijon, waar we achteraf dan wel de resultaten van zullen vernemen. Uiteraard zijn we echt wel benieuwd.
Voor wie goesting en tijd heeft, geven we de lezers op de website toch even wat huiswerk. Via de link die we nu geven, kan je zien hoeveel punten België en Italië hebben in de promotional league.
De 6 beste uitslagen tellen. Nu vrijdag is de laatste manche in de promotional league. Zoals Joe en Julie trouw aan elkaar beloven, hebben wij dat ooit blijkbaar minder officieel gedaan aan de Belgische jumpingploeg.

Normaal zouden we vrijdag anders zelf aan het rekenen of tellen zijn, om te zien of de promotie zeker is.
Maar aan tafel zitten met de families Clee en Wauters, dat is ook altijd bijzonder boeiend. Het wordt sowieso een feestweekend!
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FEI_Nations_Cup_Promotional_League