24-09-2010

Met Uletta naar troosting, ook al zijn we super tevreden!

Als we tijdens de eerste kwalificatie naar Maurice Van Roosbroeck en Dylano kijken, dat doet ons iets. Hij sprong gisteren weer zo goed, dat enkel pech roet in het eten kon gooien. En die pech kwam er, want Maurice verloor vlak voor de driesprong zijn beide stijgbeugels. Met één fout in de driesprong was er nog geen drama, dan nog wat tijd verloren om terug alles in orde te krijgen om de laatste lijn in te gaan. Het werden dan die 5 strafpunten. Het zou teveel kunnen zijn, toch voor een podiumplaats. We gunnen het Maurice en Dylano anders van harte. Dylano is een zoon van Cento Lano; onze schimmelhengst waar Patrik ooit zelf het BK mee reed.

Cento Lano zal zelf niet meer in de sport komen, maar we hebben een 6-jarige dochter van Cento Lano die ook over héél wat vermogen beschikt.
Uletta was er deze dagen bij in Zangersheide. Ze overdrijft soms door té hoog over de hindernissen te springen. Op donderdag ging het dan even mis op de allereerste hindernis, en voor de rest heeft ze geen balk aangeraakt. Ook tijdens de 2e kwalificatie deed ze het mooi foutloos.
We worden doorverwezen naar de troosting. Maar echt getroost moeten we niet worden, Uletta heeft ons zeker niet in de steek gelaten.
We kijken al eens naar dat kampioenschap van de seniors, en we fluisteren het Uletta in haar oren. Ze weet wat haar binnen enkele jaren te doen staat.. We hebben tijd.
http://events.1point.nl/2010/lanaken/results/results.htm