12-10-2010

Gouden Philippe is van goud voor onze sport en paardenwereld.

Vive la Belgique, leve België. Philippe Lejeune is wereldnieuws, en mag tal van interviews geven. Hij heeft dat gisteren al met brio gedaan. Zowel in het journaal, als in Reyers Laat, tof om het te zien. Dit kan van grote betekenis zijn voor onze sport, handel en fokkerij.

Voor Philippe zullen er zeker drukke tijden aankomen, maar zijn paarden zullen wel op de eerste plaats blijven komen. Zo kennen we hem toch.
Dit weekend trekt de familie Lejeune naar Hulsterlo, en ze nemen enkele paarden mee van onze stal.
Die samenwerking was al eerder gestart, en dit is eigenlijk de eerste echte concours voor Thibault Lejeune met Ulano vd Dwerse Hagen (v. Cento Lano). Gudrun Patteet brengt Coco Chanel DH (v. Clearway) in competitie. Ook Emice DH (v. Gem of India) en Zidane DH (v. Balouco) worden getraind door Thibault.
Thibault is echt een zoon van zijn vader. Hij heeft niet echt "kant en klare" paarden gekregen, want er is nog wel wat werk aan. Thibault wou er zijn werk van maken onder het toeziend oog van Philippe, en we wensen hem daarbij alle geluk toe!
In Hulsterlo staat er dit weekend een tweesterren concours op de agenda.

Patrik zelf trekt naar het buitenland, naar het Franse St-Lô voor een driesterrenconcours. Hij neemt Wrangler, Cyber en Cadjanine Z met zich mee.
http://www.csi-saintlo.com/