24-11-2010

Ons bedrijf draait op PK, maar vooral op onze medewerkers..

Morgen begint Jumping Brussel, een absolute topconcours. Voor België komen aan de start: Niels Bruynseels, Dirk Demeersman, Pieter Devos, Rik Hemeryck, Jos Lansink, Philippe Lejeune, Judy-Ann Melchior, Ludo Philippaerts.

Van Patrik of mezelf zal je dit weekend weinig horen of lezen, want we trekken naar het buitenland. Voor zaken, heet dat dan.. Er werd van enkele paarden afscheid genomen, en dan is het leuk om ook de nieuwe eigenaars of ruiters te ontmoeten.

Afscheid nemen, het lijkt wel inherent aan onze sport. Ook al zullen we er nooit echt aan wennen.
Enkele jaren was Tim Van Brandt verantwoordelijk bij ons voor de jonge paarden en de sperma-winning bij de hengsten. Tim gaat een andere wending nemen in zijn carričre, en we kunnen hem dan enkel bedanken voor de bijdrage die hij aan onze stal geleverd heeft.

We zullen tegen volgend voorjaar terug uitkijken naar iemand die deze verantwoordelijkheid op zich kan nemen. Als jij per toeval deze persoon zou zijn, neem dan contact met ons op.

Nu ook even een vriendendienst voor Joe Clee.
Hij is dringend op zoek naar een groom; we hopen hem hierbij te kunnen helpen. Op vraag van Joe de volgende tekst:
Joe Clee zoekt een groom!


Voor de nieuwe stallen te Sint Katelijne Waver is ruiter Joe Clee op zoek naar een groom.
Graag een groom met enige ervaring en een rijbewijs voor de vrachtwagen. Leuke en aangename job met woonst ter beschikking.
Aangepast loon en contract is ook voorzien!
Indien er geďnteresseerde zijn gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met Joe 0032 473 343 347 of Julie 0032 476 62 73 00.
http://www.audimasters.be/