05-12-2010

De feestveiling; selectie bijna compleet. Wist je al dat?

Van elke negatieve ervaring, proberen we het positieve te zien. Het enige positieve aan de verloren rit naar Katowice, dat is dat Patrik op zaterdagavond al zal thuis zijn, in plaats van maandagmiddag.

Laat ons dan met volle moed onze aandacht vestigen op onze veilingcollectie.
Die krijgt meer en meer vorm. De eerste verrassing is sowieso Caspar (Verdi x Lakilly), de goedgekeurde dekhengst voor het SBS. Uit dezelfde moeder hadden we Vakilly, nu onder het zadel bij Vincent Lambrecht. Ook Caspar is een topper, met zelfs nog meer vermogen dan halfzus Vakilly.

Een andere verrassing wordt Vivaldi DH Z. Zijn moeder is Navaretto (dochter van Veneur de Luc). Zij heeft o.a. ook Topinambour op de wereld gezet. Iedereen was bijzonder onder de indruk van Topinambour tijdens de GP Antwerpen en de landenprijs in Lummen, samen met de franse amazone Pénélope Leprovost.
De vader van Vivaldi DH Z, dat is Va-Vite. Waar Heartbreaker tekent voor het vaderschap van Topinambour, is Heartbreaker de grootvader van Vivaldi DH Z.

Vivaldi is momenteel 3 jaar, en springt heel tof in vrijheid. Verstandig, mooi om zien, vermogen, hij heeft alles mee.

Eén van onze mooiste jonge beloften, dat is Honduras (foto), zoon van Balouco uit Donatella Ter Elsloo.

Verder komen er ook enkele paarden met wedstrijdervaring in de veiling. Zafir (Oramé x Marlon) nam deel aan internationale wedstrijden voor 6-jarige paarden onder het zadel van Louise Morley.
Centro II vh Schaarbroek Z (Cento Lano x Corleone) is de volle broer van Centro Z, die onlangs verkocht werd naar Italië.
De winnaar van de proef 5-jarigen tijdens de BWP Auction Antwerp wordt eveneens geveild, dat wordt Firenze Vd Withoeve (Eros Platière x Venu du Theil).

En voor de rest? Nog even geduld..