14-01-2011

Jeroen De Winter; beloftevolle jongere!!

Vanavond is het in de gemeente van St-Katelijne-Waver de uitreiking van de trofeeën voor de meest verdienstelijke sportpersonen en -jongeren voor het afgelopen jaar.
Ook onze neef Jeroen De Winter is genomineerd als beloftevolle jongere, maar of hij dan ook de trofee in de wacht zal slepen, dat is een andere vraag!

We hebben in Katelijne dan ook heel wat sportievelingen, dus de concurrentie is er zeker.
Voor ons is onze jeugd meer dan enkel sportmannen, ze kunnen het ook nog eens goed uitleggen.

Kijk zelf even via volgende link. De pony Lover werd geveild en verkocht naar onze bondscoach Philippe Guerdat.
Buiten het feit dat hij hiermee de ruiters heeft verder geholpen door verhoging van het prijzengeld, heeft onze coach nog een stapje verder gezet.
Hij zag achteraf dat ons nichtje Julie Ceuterick moeilijk afscheid kon nemen van Lover. Julie mag Lover blijven rijden en werken. Als hij verkocht wordt, zal de verkoopprijs nog eens ten goede komen aan de Groentenjumping.
Als hij tegen dan niet zou verkocht geraken, omdat hij de lieveling is van onze jeugd, zullen we zelf nog wel een extraatje voorzien voor de Groentenjumping.

Door de veiling krijgen niet enkel Julie er een pony Lover of Mieke het paard Vivaldi bij.
Er is stilaan een nieuwe combinatie in de maak.
Het ziet er naar uit dat onze hengst Cento Lano in orde komt.. We moeten nog even aanzien, maar de kans is reëel.
Als Jeroen straks niet met de hoofdprijs naar huis komt vanop de gemeentelijke sportviering; dan zal hij later op het jaar nog wel zijn hoofdprijs van onzentwege ontvangen.

Jeroen zou de overstap mogen maken naar de juniors, en dan zouden we hem graag aan de start zien met de enige echte Cento Lano!! Wordt vervolgd...
http://www.youtube.com/watch?v=_HVJ24M9eoQ&feature=email