21-01-2011

Genieten van Cadjanine Z, sperma van Cannabis Z misschien hier beschikbaar.

Deze dagen wordt er al druk gesproken over mogelijke kandidaathengsten voor de merries.
Wij zelf gaan dit jaar voor enkele van onze merries ook beroep doen op Cannabis Z. Zelf genieten we nog na van de mooie prestaties van Cadjanine Z tijdens Jumping Mechelen.
Je mag uiteraard de moeder niet vergeten, want Cadjanine komt uit een topmerrie, Fatima, dochter van Feinschnitt.

Maar vader Cannabis Z kon ons ook wel bekoren. We hebben hem o.a. in Lissabon tijdens de landenwedstrijd van dichtbij aan het werk gezien, en dat zag er allemaal prima uit. Cannabis Z wordt dit jaar uitgebaat door het dekstation Nijhof in Nederland. Omdat we zelf gebruik maken van het sperma, is het mogelijk dat we evt met vers sperma kunnen verdelen aan andere geïnteresseerde fokkers in België. Er is nog geen definitief akkoord hieromtrent, maar er zou spoedig meer duidelijkheid moeten komen.

Het wordt een Belgisch-Nederlandse samenwerking. Belgen trekken graag naar Nederland. Deze dagen springen Philippe Lejeune, Jos Lansink, Judy-Ann Melchior en Cindy Vanderstraten op de 4-sterrenconcours in Amsterdam. Resultaten via de link.

Op de foto zien we Cadjanine nog aan het werk tijdens de wereldbeker. Vanaf vandaag is ze ook voor de KBRSF officieel Euphony Cadjanine Z, en dan is deze foto meer dan toepasselijk.
http://events.scg-nl.nl/2011/amsterdam/results/results.htm

Bron foto: Studio Temps de Poses