24-01-2011

De halfbroer van Cadjanine komt naar onze stal; Jumperhens belooft !

Na de wereldbeker van Mechelen is er al heel veel gezegd over de merrie Cadjanine Z. De telefoon heeft hier roodgloeiend gestaan. Dat ze nooit zal verkocht worden, dat durven we niet beloven, maar op voorhand was het plan om ze te houden tot 31 december 2012. Patrik en Cadjanine mogen zich dus nog even proberen te bewijzen in de sport.
Maar steeds moeten we op zoek naar mogelijke opvolging. Dankzij Julien Hens, de eigenaar van Fatima, en mede-eigenaar van Cadjanine, zal dit jaar de hengst Jumperhens (Clinton x Feinschnitt), naar onze stal verhuizen. Als alles meezit, zouden we hem ook graag voorstellen op de hengstenkeuring. Sowieso zal hij ook een meerwaarde voor onze sportstal kunnen betekenen, want hij heeft heel wat in zijn mars. We willen de mede-eigenaars van harte bedanken voor dit vertrouwen.

Over halfbroers gesproken, vandaag komt er ook een "halfzus van" naar onze stal. We hebben er ook al een tijdje naar uitgekeken, naar onze Benfica (docher v Cento Lano). Zij is de halfzus van Vinca Major van Vlieringen(v. Dominard), Grand Prix paard van Pauline Guignery, en gefokt door Sofie Moerman.

Bron foto: Studio Temps de Poses