02-02-2011

Reserveer nog geen vakantie tijdens het Paasweekend...

Hoeveel keer hebben we al de Groentenjumping ingericht tijdens het Paasweekend? Was het 5 of ondertussen al 6 keer? Op de duur vraag je je af, hoe een normaal paasweekend aanvoelt. Dat hebben we kunnen ervaren, in 2009, toen de Groentenjumping door omstandigheden niet werd ingericht. En eerlijk gezegd, geef ons toch maar terug jumping tijdens het paasweekend, of eieren rapen op de jumping..

In 2010 hadden we opnieuw een onvergetelijke editie. Onvergetelijk zijn natuurlijk ook die maartse buien, en aprilse grillen, die ons al wel eens te parten hebben gespeeld.
Maar in 2011 zou het anders zijn.. Jumping Antwerpen staat ook al enkele jaren geprogrammeerd, tijdens het laatste weekend van april.
En laat nu uitgerekend dit jaar Pasen pas vallen tijdens dat weekend.
De Groentenjumping moest dus wijken, maar we hadden een mooie troost. We konden naar Jumping Antwerpen, steeds een topaffiche.
We hadden dus besloten om voor het eerste weekend van april te kiezen, normaal zou de Groentenjumping 2011 doorgaan van 1 tot 3 april, een weekend later zouden we de wedstrijden voor de Vor inrichten.

Vandaag sloeg het nieuws van de afgelasting van Jumping Antwerpen 2011 als een bom in. Wat een troef is voor de Groentenjumping, met name de familiale sfeer, die graag wordt opgezocht tijdens het paasweekend, bleek voor Jumping Antwerpen een hinderpaal te zijn. De organisatie van Jumping Antwerpen nam de beslissing om een jaartje over te slagen, en zich te concentreren op Jumping Antwerpen, editie 2012.
Wij waren, als organisatie van Groentenjumping, uiteraard al hevig bezig met de voorbereidingen, maar een mogelijke wijziging van datum zouden we organisatorisch nog wel af kunnen. We kregen vanmiddag al heimwee naar het Paasweekend, en hebben voorgesteld om van datum te veranderen.
Of het kan of niet kan, dat hangt af van de nationale springcommissie. We hopen dat die spoedig samen komen en ons hierover uitsluitsel kunnen geven.
Boek ondertussen geen vakantie tijdens het paasweekend! Waar zou je ook naar toe gaan? Egypte, Tunesië, dat lijkt me even niet aan te bevelen. Ook voor een weekendje Bordeaux, daar kom je te laat voor. Daar wordt dit weekend gesprongen.
Misschien gewoon tijdens het paasweekend dicht bij huis blijven? We hopen althans iedereen dan te mogen ontvangen,met open armen, ook door de paashaas. Nog even geduld voor de definitieve datum...
http://www.jumping-bordeaux.com/reservation-billetterie/933-programme.html

Bron bericht: gj