21-03-2011

De start gemist ?!

Het buitenseizoen is volop op gang gekomen het voorbije weekend. Zonder Patrik Spits.. De start gemist?! Even batterijen opgeladen en tijd maken voor de kinderen. Want er staat nog héél wat te gebeuren.

Het voorbije weekend, was alvast bijzonder succesvol voor de Belgische collega's. Met de overwinning van de GP in Vidauban, onderstreept Jan Vinckier weeral zijn vorm en regelmaat. De zoveelste GP op rij, eerst een hele zegereeks indoor, nu start hij ook nog bijzonder outdoor.
In dezelfde Grote Prijs van Vidauban, werd Joe Clee met Curosa knap 3e.

De "Global Champions Tour" kende vorig weekend ook zijn eerste manche. De resultaten via de link.

De start gemist, het kan soms gebeuren. Soms moet je gewoon letterlijk oefenen op de start. Ons meest sportieve nichtje, onze Julie Ceuterick, combineert ponyrijden bij LRV Kontich met athletiek. Het vorige weekend liep ze haar Belgisch kampioenschap athletiek (in het veld) in Oostende. Meer dan 100 starters, en dan wordt de start gegeven met een alarmpistool. Telkens verschiet Julie dan, en mist ze dan even haar start. Waarom ze pas 24e was op het BK? De vorige 23 liepen in haar weg.. Ze eindigde in de kopgroep, en we zijn ook wel heel erg fier op haar. Als ze de volgende keer eens mee goed uit de startblokken komt, is dat helemaal in orde.

Bij het paardrijden kunnen we het nooit op iemand anders steken. Je moet het zelf doen, samen met je paard, in de piste. Geen excuses, maar ook geen drama's als het toch even mis gaat. Dan is het "volgende keer beter".
Toch hopen we voor Patrik dat hij goed uit de starblokken komt, tijdens zijn eerste buitenwedstrijd van het seizoen.
Dat wordt de Gold League wedstrijd, hier bij ons op de piste; tijdens het CSN St-Katelijne-Waver, van 1 tot 3 april.

We wensen iedereen van harte welkom. Als er ruiters zijn, die graag boxen reserveren, doe dat liefst zo snel mogelijk via mail: info@stal-ceulemans.be.
http://www.globalchampionstour.com/events/2011/doha/results