04-04-2011

Verder bouwen aan de toekomst.. Op naar CSI Hardelot !

De laatste maanden is het vrij stil en rustig geweest voor Patrik, voor wat betreft wedstrijden dan toch.
De voorbereidingen voor de feestveiling en Groentenjumping hebben wat energie en tijd gevraagd.
Maar het wordt terug tijd om te presteren. Het seizoen is volop bezig, en als het te stil wordt rond een ruiter, wordt hij ook wel eens vergeten.
Tijd voor internationale actie !
Dit weekend gaat de Springtour in Lummen van start. Daar zal Patrik deelnemen van 15 tot 17 april.
Dit weekend trekt hij over de landsgrens heen, richting Hardelot.
Hierdoor is hij wel de grote afwezige op onze eigen Vor-concours. Die leegte zal wel opgevuld worden door Jordy Oostvogels, Jeroen en Jorgen De Winter, sfeermaker van dienst Jos Ceulemans. Ook onze oudste zoon Marnick Spits zou al graag deelnemen aan de Vor wedstrijd.
En zo wordt de afwezigheid ruimschoots gecompenseerd!

Mogen mee naar Hardelot: Euphony Cadjanine Z, Cyber van Vrijhern, Felitia DH en Lady Mc Beth.

De ponyruiters die mee komen doen op de Groentenjumping op 23/4 krijgen alvast mooie prijzen van de firma Meynen.
Dat Cadjanine Z over huizen heen kan springen, daar mag je zelf over oordelen.. Deze foto is gemaakt om er mogelijk iets mee te doen. In ieder geval wordt het Groentenjumping-weekend eentje met wel wat verrassingen. We hebben ook heel wat steun van de familie Laveren, gekend van de firma Horsewhip, onze vaste leverancier van paardenmateriaal in Mechelen. Dankzij zoon Sven Laveren is ooit Cadjanine hier bij ons op stal geraakt, en daar mogen we hem toch nog wel eens extra voor bedanken.

Nog even ter verduidelijking:
Voor wie staan de inschrijvingen voor de graspiste tijdens het paasweekend open?
Het zijn proeven op uitnodiging, die we in de eerste plaats open stellen voor onze klanten, sponsors, medewerkers, vrienden van Stal Ceulemans en LRV-vrienden. Tussen 11 en 14 april gaan de inschrijvingen open tot de plaatsen volzet zijn. We vragen een beperkt aantal inschrijvingsgeld, betalen hiervan ook al meteen voor alle ruiters een verzekering voor deelname. Er wordt geen prijzengeld uitgekeerd, maar de natura-prijzen zullen in overvloed tijdens de prijsuitreikingen uitgedeeld worden. Er wordt uiteraard wel prijzengeld uitgekeerd in de Vor-wedstrijden en de nationale wedstrijden. Tijdens het paasweekend heeft Groentenjumping en Stal Ceulemans er voor gezorgd dat er extra prijzengeld is. We willen onze sponsors hiervoor nogmaals bedanken voor de steun. We heten iedereen van harte welkom.
http://www.jumping-hardelot.com/