14-04-2011

Opgelet, u wordt gezien ! Live stream op de Groentenjumping dankzij Horse-Live.com

Volgende week de echte Groentenjumping. Dit jaar gaan we voor ons zelf aanvoelen, en achteraf de conclusies kunnen trekken. Is jumping veel plezanter met publiek er bij?
Wij denken van wel. Of we gelijk gaan krijgen, dat zullen we weten na paasmaandag 25/4/11.
We hopen dat de ruiters nog willen komen naar ons, want ze zijn allemaal al wel eens gepasseerd tijdens week 1 of week 2.
Wie misschien volgend weekend komt, dat zou een absolute primeur kunnen zijn. Voor 90% zeker komt ze als toeschouwer, en heel misschien neemt ze ook haar paarden mee.
We hebben het over de Ierse amazone, die nog maar pas de Wereldbeker van Mechelen op haar naam schreef, Jessica Kuerten.

We zijn van mening dat je jumping live moet meemaken. Wie er bij was tijdens Mechelen, die vergeet het niet meer.
Ook bij ons op de Groentenjumping, moet je er best live bij zijn. Er komt altijd wel een verrassing uit de hoek.
Wie er niet kan bij zijn, daar heeft het team van Horse-Live aan gedacht. De belangrijkste proeven zullen via live stream uitgezonden worden, als de techniek mee wil natuurlijk..

Tegen volgende week, zijn we er helemaal klaar voor. We maken onze ruiters/amazones graag warm om in te schrijven, liefst tijdig. Als Jessica Kuerten zou meedoen, benen extra inwrijven. Er naast staan in de prijsuitreiking is mogelijk, maar in veel gevallen staat ze toch aan de winnende kant.. Wereldkampioen Philippe Lejeune geeft tijdens het paasweekend een stage in het buitenland, hij was de smaakmaker van de eerste Gold weekend, en kan er spijtig genoeg zelf dan niet bij zijn volgende week.
We hopen dat we ook tijdens de Groentenjumping mooie sport te zien krijgen! Iedereen van harte welkom, van 22 tot 25 april.
http://www.horse-live.com

Bron bericht: gj