19-04-2011

Wie schrijft die blijft.. Afscheid van Kris Van Steen bij LRV.

Vandaag kregen we de LRV nieuwsbrief aan. Traditioneel, gebruikelijk. Op vrijdagnamiddag aangemaakt door Kris Van Steen, en op maandag gelezen.
Maar deze keer was het anders. Met evenveel energie en voeling voor de sport geschreven, maar voor de laatste keer..
Kris Van Steen heeft het 9 jaar gedaan, en wij hebben het altijd graag gelezen. Maar nu gaat Kris professioneel een andere weg in. Was het nu al 2 jaar geleden dat er een afscheid kwam van Eddy Laeremans binnen LRV? Hij was ook een hoeksteen van LRV, een zekerheid. Voor ons was Kris Van Steen dat ook.
We hebben een drukke week voor de boeg. We hebben een organisatie te doen. Aan de inschrijvingen voor de nationale wedstrijden te zien, weten we dat we het druk zullen hebben.
Maar we kunnen niet vooruit, zonder even stil te staan.
Gewoon even zeggen; "Dankjewel, en veel succes verder".
In zijn nieuwsbrief zelf zegt Kris: "wie schrijft, die blijft".
Kris is van plan te blijven schrijven voor Equitime, het blad voor LRV en BWP. We mogen het hopen, en wij zullen het blijven lezen !

Over schrijven gesproken, het was vandaag voor ons een hectische dag.
Elk kwartier zijn we naar de website van www.equibel.be gaan kijken, om te zien hoeveel inschrijvingen er kwamen.
Het leken er niet teveel te zijn, maar plots zat het vol.
We willen heel graag open kaart spelen.
Vrijdag lijkt overvol, jullie hebben massaal geschreven om vrijdag te mogen komen.
VLP zal vast voor een oplossing zorgen, in onderling overleg met onze voorzitster van de jury, zodat iedereen krijgt waar ze voor betaald hebben.
Er waren bovendien enkele ruiters die weliswaar voor middernacht, maar nadat de maxima bereikt waren, wilden inschrijven.
Deze ruiters hebben ons meteen telefonisch gecontacteerd. Ondertussen zijn alle wildcards ook al toegekend.
We weten dat we een heel mooi deelnemersveld zullen krijgen. Voor een organisatie, is dat puur genieten!

Van zodra we alles via mail en telefoon geregeld hebben met VLP, en met het akkoord van de deelnemende ruiters, zullen de definitieve startlijsten opgemaakt worden.
Van zodra we meer weten, zullen we dit ook via deze website kenbaar maken. We willen iedereen van harte bedanken, voor de massale reacties en inschrijvingen. Dit hadden we niet kunnen vermoeden.. Aan ons om de ruiters hiervoor hartelijk te bedanken met een goede organisatie..


Voor wie de nieuwsbrief van LRV niet gelezen heeft; het stuk van Kris Van Steen:

Wie schrijft die blijft

Voor mij is dit de laatste nieuwsbrief en het laatste voorwoordje dat vanaf mijn toetsenbord ontspruit. Het wordt een voorwoordje waarin ik vooral veel ‘dankbaarheid’ wil steken. Dankbaar om de kans die ik acht jaar geleden kreeg om als LRV-man mijn ding ook op professioneel vlak te mogen doen. Dankbaar omwille van de vrijwilligers en collega’s die ik binnen LRV/VVR en BWP heb leren kennen – er zitten schitterende exemplaren bij – Dankbaar ook voor alle ervaringen.

Mede daarom vind ik LRV/VVR ook te waardevol om straks om vier uur zomaar de deur dicht te doen. Uiteraard blijf ik me aan de basis inzetten voor onze plaatselijke vereniging want het is daar dat de beste promotie voor LRV/VVR wordt gemaakt. Maar ook als ruiter en misschien binnenkort als ponyouder blijft de LRV-werking een aandachtspunt. ’ t Is dus zeker geen afscheid _ deze nieuwsbrief blijft uiteraard gewoon om de twee weken in uw inbox verschijnen _ en bovendien hoop ik dat de lezers van EquiTime af en toe een verslag van één of andere wedstrijd te kunnen voorschotelen. Wie schrijft, die blijft …

Tot ziens
Kris Van Steen
http://www.lrv.be