20-04-2011

Als je zelf de regels mag bepalen.... De Uvex zonnebril in de proef 90 cm!!

Patrik mag sinds vorig jaar rekenen op materiële steun van Uvex, en hij heeft al wel enkele blits-exemplaren van de Uvex zonnebril gekregen.
Dat hebben ons neefje Jorgen De Winter en zoon Marnick Spits ook al wel gemerkt. Op vraag van hen worden de Uvex zonnebrillen verdeeld in de proef 90cm bij de pony's.
Ze wilden de regeltjes nog wat meer naar hun kant draaien, om er nog bij te vermelden dat enkel de jongens aanspraak konden maken op die zonnebrillen.. Er doen inderdaad wel wat snelle meiden mee, dat hadden ze ook wel door.
Niets aan te doen, aan die extra regeltjes doen we zelf niet mee. Iedereen gelijk voor de wet, en de snelste met de minste fouten, die wint! Zo eerlijk kan het zijn.

Uvex, Wintec, De Niro, Meynen, Horsewhip en Lamicelle sponsoren de wedstrijden in natura. Ook de Why Not stables schenken een bon om een paard zadelmak te maken in de proef van de 6-jarigen. Er zijn ook 10 waardebonnen van taverne de Seats te winnen, waar heel wat ruiters uit de buurt ondertussen trouwe klant zijn. Aan ons om de naturaprijzen netjes en eerlijk over de proeven te verdelen.
Er is een Wintec zadel te winnen, 2 Uvex helmen, 4 Uvex zonnebrillen, lederen laarzen van De Niro, Vliegendekens, wollen dekens, zadeldoeken, halsters,... Verder mogen we de kortingsbonnen van Lieven Hendrickx paardenmateriaal, en de waardebonnen voor 100kg Equilibre-voeding niet vergeten!

De prijswinnaars zullen verder ook groentenmanden, fruitmanden.. krijgen. We zullen niemand met lege handen naar huis sturen. Met dank aan: De Drie Vrouwen, VMV en de familie Devos.

Ondertussen weten we zeker dat het stralend weer blijft tot maandagnamiddag. Dat we dit nog eens mogen mee maken!

De startlijsten van de proeven op de graspiste, zullen zo snel mogelijk on-line gezet worden.
Nog een belangrijke opmerking voor de proef op zondagochtend 6-jarigen en 1.25m proef. Voor die 1.25m proef LRV zijn er momenteel te weinig inschrijvingen om daar een aparte proef van te maken. Daar mogen nog een 20-tal inschrijvingen voor binnen komen, liefst per mail op ceulemans.k@scarlet.be. Als het geen aparte proef wordt (minstens 30 in de proef), springen de ingeschreven combinaties dezelfde 1.20m proef dan de 6-jarigen. Er wordt dan wel een apart klassement opgemaakt voor de 6-jarigen, en de paarden ouder dan 6 jaar. De juiste startlijsten hiervoor zullen opgemaakt worden op het wedstrijdsecretariaat.

Bron bericht: gj