09-05-2011

Er zit muziek in de paarden van Jeroen; hij krijgt versterking van Mozart.

Het voorbije weekend waren de betere Belgische jeugdruiters aan het werk in Lommel. Tijdens deze internationale wedstrijd kwamen de Belgische ruiters sterk voor de dag. Alle resultaten via de link.
Het was voorzien dat onze neef Jeroen De Winter er ook zou meedoen, maar zijn paarden Ziggy Ziggy en Ophelia misten een beetje de vorm op dit moment. Bij Cento Lano ontbreekt momenteel de conditie om het 3 dagen op een rij te doen.
Op zo'n momenten moet je dan gewoon rustig blijven..
Of hopen op heel goede oplossingen..
Eén van deze oplossingen is dat niemand minder dan Mozart naar de stal van Jeroen verhuist. Voor Hanne Mertens is Mozart altijd een ideale leermeester geweest.
In de toekomst zou Jeroen dan ook mogen rekenen op Cento Lano, hij zal ook aan de start komen in Bonheiden.
In Bonheiden, wordt tussen 19 en 22 mei een internationale wedstrijd voor de jeugd gehouden, op 10 minuutjes van de deur, wil Jeroen daar wel sterk voor de dag komen.

Naast Mozart en Cento Lano, zou hij voor de gelegenheid ook mogen rekenen op een 3e paard van onze stal. Onze 5-jarige meisjes meisjes Catherine en Lauranne noemen ze ons "helicoptertje". Ze denken dat ze met haar staart zwiert als een helicopter om extra hoog te kunnen springen. Ze springt dan ook spectaculair, en ze is niet onze minste. Wij noemen ze gewoon "Uletta", en kijken er naar uit om ze samen met Jeroen aan het werk te zien. Als 7-jarige is ze nog niet toe aan de echte 1.50m wedstrijden, en is een 1.25m proef voor haar een leuk tussendoortje.
Dit weekend gaat Jeroen met Cento Lano, Uletta én Mozart alvast op wedstrijd in Herentals, voor de Vor-wedstrijd van stal Amani.
http://www.jumpinglommel.be

Bron foto: Studforlife