16-05-2011

Van 19 tot 22 mei, CSIO Children/pony's in Bonheiden. Jeroen gaat van start!

Volgend weekend mag Patrik even langs de kant blijven, en hopelijk gewoon genieten.
Onze neef Jeroen De Winter start in Bonheiden met onze hengst Cento Lano bij de "children". Cento Lano is een paard dat voor ons zoveel heeft betekend, en dan is het heel fijn om hem gewoon gelukkig te zien, op zo'n wedstrijden, met ons eigen neefje.

De generale repetitie was alvast super, en meteen was duidelijk dat Jeroen een luxe-probleem had. Zowel Cento Lano, Mozart als Uletta deden het mooi foutloos op de Vor-wedstrijd in Herentals. Jeroen gaat dan kiezen voor de ervaring van Mozart en Cento Lano, en houdt Uletta achter de hand voor als er een selectie zou komen voor één van de volgende weken.
Ook de pony Flor mag nog eens mee op een internatioale wedstrijd.

We kijken ook graag naar de prestaties van Jorien Livens met één van onze fokprodukten, Electra Van de Dwerse Hagen. Deze 7-jarige Heartbreaker-dochter uit de merrie Veronique (v. Codex), was reeds goed op dreef bij de junior-rubrieken op de internationale jumping in Lommel. Ook Electra zal nu in Bonheiden extra ervaring opdoen bij de juniors. Voor het zware werk kan Jorien tellen op Cointreau.
Langs deze weg wensen we Jorien héél veel succes in Bonheiden. We willen vader Ronny Livens ook nog eens extra bedanken voor het geduld dat hij heeft opgebracht bij het mee begeleiden van Patrik en Cadjanine. Dochter Loranne Livens is met evenveel geduld onze meiden Catherine en Lauranne Spits aan het lesgeven.. Zo vader, zo dochter.


Het begint allemaal in Bonheiden op donderdag. We wensen Jeroen en de andere Belgische ruiters héél veel succes, en vooral plezier.
http://www.jumping-bonheiden.be/p2_111-CSIO-19-20-21-22-05-2011.aspx