19-05-2011

Op vrijdag landenprijs in Kopenhagen, zaterdag Children en Youngriders Bonheiden.

Deze week is het op- en afreizen voor onze bondscoach Philippe Guerdat. Op donderdag zal hij nauwlettend in Bonheiden toekijken en uit de aanwezige youngriders zijn team samenstellen, dat nu zaterdag de landenprijs CSIO Bonheiden zal springen voor België. Er zijn maar liefst 7 landenteams present bij de youngriders in Bonheiden.
Ook de scholieren springen nu zaterdag hun landenprijs. Ook onze neef Jeroen De Winter doet mee bij deze scholieren-wedstrijden, maar een plaats in het landenteam zit er nu voor hem waarschijnlijk niet in. Met Cento Lano en Mozart vormt hij nog maar pas een combinatie, en alles heeft zijn tijd nodig om aan elkaar aan te passen.

Enkele andere combinaties die al een hele poos een perfect duo vormen, zijn vertrokken richting Kopenhagen, voor een volgende bijeenkomst in de Promotional League.
Op vrijdag springen in het Belgische landenteam: Delphine Goemaere, Donaat Brondeel, Guido Hornesch en Gregory Wathelet.
Zo kan Philippe Guerdat beide teams begeleiden, op en af van Bonheiden naar Kopenhagen, en op zaterdag terug present in Bonheiden..

Deze week is er geen Super League bijeenkomst. Volgende week tekent de top van de wereld present in Rome, een weekje later in het Zwitserse Sankt Gallen.
We mogen nu eens heel ver vooruitblikken.
Vorige week waren we maar wat blij met de prestaties van Cadjanine en Patrik in Linz, tijdens de promotional League.
Als de video on-line komt deze week, zeker even kijken naar de omloop van Cadjanine in de landenprijs. De Grote Prijs, die moet je ook maar even zien. Dan kan je zien dat Cadjanine niet opgeeft in moeilijke omstandigheden, want dat was het.

Dat was even terugkijken, maar nu vooruitkijken. We krijgen het onze dochters niet geleerd. Morgen is gisteren, en gisteren is morgen. We hebben al gezegd dat als je één keer slaapt, dat dan morgen vandaag is.. Ze zeggen dus ook dat "Morgen heeft onze papa goed gereden". Dan weten we dat het gisteren was. Ze zullen het wel leren.. Ooit..
Wat wij ook geleerd hebben, dat is geduld hebben.
En dat gisteren belangrijk is voor morgen.
Omdat Patrik en Cadjanine toch hun best hebben gedaan, en omdat ook Va-Vite de laatste tijd prima presteeerde, worden ze mee opgenomen in de selectie van de Super League voor Falsterbö. En dat is gewoon geweldig nieuws!!!
Het gaat dus nu van Bonheiden (26-29/5), over Bourg-en-Bresse (2/6 tot 5/6/11), via Aalst of Drammen (16/6-19/6), richting Falsterbö (van 7/7 tot 10/7/11).
http://www.equi-score.de/index.php?mod=mod_csicopenhagen2011