02-06-2011

Jeroen en Mozart winnen 1.20m rubriek scholieren Gouden Laars Herselt!

Na 1 dag Jumping Herselt, waar de jeugdruiters in actie kwamen bij de competitie van de Gouden Laars, mogen we trots toch al wel enkele mooie prestaties mee geven.

Jordy Oostvogels kwam bijzonder dichtbij met Ophelia DH (v. Calido) in de proef 1.20m, ze eindigden op een mooie 4e plaats. Met Elixir (v. Cento Lano) kreeg Jordy 1 fout in de 1.30m rubriek. Ook Zidane (v. Babouche) kreeg 1 fout en een tijdfout, maar dat was in de 1.40m proef nog een heel puike prestatie. Winst in de 1.40m proef was voor Yanick Beirens.

Drie kleinkinderen Ceulemans deden zelf ook mee, en ze waren goed voor maar liefst 3 overwinningen! In de proef 80 cm pony's viel die eer te beurt aan onze zoon Marnick Spits met Knockbrack Browny. In de proef van 1m reed Jorgen De Winter een super snelle ronde met Bolero, hij zou er uiteindelijk mooi 3e mee worden. Het was onze zoon Marnick die de snelste tijd reed met Sunny. Sunny wordt meer en meer de lieveling van al onze kinderen, het is echt Cyberke in het klein.

In de 1.20m proef voor de scholieren stond er een pittige proef, maar wisten maar liefst 17 ruiters door te stoten naar de barrage. Jeroen mocht als 2e al binnen met Cento Lano, en verbeterde meteen de snelle tijd van Lisa Nooren. Deze rit van Cento Lano zou achteraf maar goed zijn voor de 6e plaats! Het ging dus heel erg snel. Met Mozart werd Jeroen de allersnelste, voor Lien Dave (Boris van het Kluizenbos) en Gil Thomas (Primeval Tornado).

De jumping in Herselt is absoluut de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. Wat zouden we zelf wat graag gaan kijken in Bourg-en-Bresse, waar Patrik vandaag in actie komt met Va-Vite, Cadjanine en Wrangler vd Withoeve.
Of ook in Sankt-Gallen valt er wel wat te beleven. Straks de landenprijs. Gisteren werd Cadé de Guldenboom (ex Cadé van 't Zorgvliet) al 7e in de dikke proef met Jayne Richards. Cadé verblief hier 5 jaar op stal, dus super nieuws!

In Hamburg wordt er ook gesprongen, de volgende manche van de Global Champions Tour. Die uitslagen via de link.
http://eventcontent.hippoonline.de/548/548zeitplanDEU.htm