16-06-2011

Jumping Aalst is gestart, te volgen via www.horse-live.com.

Voor ons komen er zeker spannende wedstrijden aan. Dit weekend zou Patrik ook al maar al te graag sterk presteren met o.a. Va-Vite. Hoe ze het er van af brengen, dat kan live gevolgd worden, dankzij www.horse-live.com, of resultaten op http://www.jumping-aalst.com/nl/programma/49.

Uiteraard gaat er niets boven jumping volgen in levende lijve. In tijden van examens bij de jongeren, zijn de mama's al lang blij dat de techniek er is op vooruit gegaan, en dat we van thuis uit zowel man op verplaatsing als de zonen achter de boeken kunnen volgen..

Morgen volgen we ook graag het Belgisch team in Drammen; springen ginds de landenprijs: Donaat Brondeel, Delphine Goemaere, Gregory Wathelet en François Mathy Junior.

Binnenkort is er denkelijk terug een plaats voor Patrik in een Belgisch team. Als er niet teveel fout loopt in Fontainebleau volgend weekend of dit weekend in Aalst, dan zou Patrik er normaal gezien bij zijn bij de Belgische afvaardiging in Falsterbo. Zover zijn we dus nog niet, eerst Aalst!
http://www.horse-live.com/