07-08-2011

Tiffany Van Dooren en Bachelor Dwerse Hagen mee in het zilveren EK team LRV !

Bachelor vd Dwerse Hagen, een zoon van Premium de Laubry uit Laika (Fleuri du Manoir) maakte vorige week deel uit van het zilveren LRV EK team in Engeland. Samen met Tiffany Van Dooren eindigde hij individueel op een 19e plaats, en bezorgde hij met enkel tijdfouten in de cross mee de zilveren medaille voor de Belgische ploeg. Uiteraard zijn we heel erg blij met deze prestatie van één van onze fokprodukten.
Je kan het allemaal lezen op de LRV-website, www.lrv.be.

Dat Bachelor niet zomaar een toevalsprodukt is, dat bewijst het palmares van moeder Laika. Laika gaf ook eerder het internationale springpaard Faraway Hills (ex Horfé de L'Europe, v. Bon Ami), die we als 7-jarige verkochten naar de stal van Jan Tops.
Laika was zelf succesvol in de jumping, met o.a. winst op het nationaal tornooi in Ardooie klasse licht op haar 6 jaar, en bovendien een 11e plaats op het Belgisch Kampioenschap jumping bij de 6-jarige paarden. Dat kampioenschap wordt traditioneel gehouden in Gesves, en dat is de plaats waar het deze week ook allemaal zal gebeuren voor het BK van de 4-, 5- en 6-jarige paarden. Van de eerste jaargang van Va-Vite hebben we alvast 2 vertegenwoordigers bij de 4-jarige paarden; Valley DH Z (Jorien Livens) en Visconti DH Z (Glenn van Riet).
Het begint allemaal in Gesves op woensdag 10 augustus, finales op maandag 15 augustus.
Alle informatie en startlijsten van Gesves, via deze link.
http://www.equitationgesves.be/championnat/liste-de-depart.php