17-08-2011

Over filmpjes op Youtube..

Iedereen kent die filmpjes, leuk om te kijken, vol fantasie, even ontspannen. Nog even denken van "wie houdt zich hier nu mee bezig?".
Tot er zo'n vrouw vol energie plots voor de deur staat om een paard te zoeken. Ze had haar bezoek wel aangekondigd, maar we konden niet vermoeden dat ze twee dagen zou blijven zoeken, tot ze haar paard gevonden had. Waarschijnlijk gaat Zafir nu een nieuwe carrière beginnen, als acteur in haar filmpjes. Hij kon in ieder geval niet beter terecht komen. Dat "Lucchinaa" wanhopig op zoek was naar een paard, dat kan je zelf achterhalen in één van haar filmjes.
Link via de bijlage.

Filmjes kunnen niet enkel leuk zijn, soms ook nogal pijnlijk. Vorige week is José Thiry bij ons op stal komen trainen. Eén van zijn jonge paarden maakte nogal een ongelukkige landing. Voor 't eerst in zijn carrière was dit niet zonder erg, maar moest hij naar spoed gebracht worden. Daar constateerden ze een sleutelbeenbreuk en minstens 6 weken rust. We weten dat deze spectaculaire val gefilmd is, maar hij zal niet op youtube verschijnen.. Het is in dit geval ernstig genoeg. Uiteraard komt dit voor een ruiter als José erg ongelegen. Langs deze weg, willen we José een spoedig herstel wensen.
http://www.youtube.com/user/Lucchina75#p/u/5/p7tXtTc-e_c

Bron foto: Lucciana