23-08-2011

Dit weekend; CHIO Rotterdam, vrijdag van de waarheid voor België..

Het voorbije weekend mochten we graag te gast zijn in Vilvoorde. Een wedstrijd waar het fijn was om deel te nemen, als het lukte was het prima, als het net niet lukte, dan was er getraind voor de volgende keer.
Met die ingesteldheid was Patrik aan de start gekomen. Even geen druk, gewoon terug zoeken naar het goede gevoel. Dat goede gevoel heeft hij zeker wel gevonden, met zowel Cadjanine als Va-Vite kwam er één fout, en een tijdfout. Geen barrage dus voor Patrik, wel voor 7 andere combinaties. De Grote Prijs Vilvoorde, die staat op naam van Niels Bruynseels en Diamantina.

Na de wedstrijden in Falsterbö en Hickstead, kwam deze wedstrijd in Vilvoorde wel gekomen.

Volgend weekend trekt Patrik naar Bonheiden, voor een internationale tweesterrenconcours. Ook in september staan er enkele 2- en 3- sterrenconcoursen op de agenda. Op die wedstrijden kunnen we zeker ook rekenen op Lady Mc Beth (Limbus x Carthago), die blijft bevestigen. Enkel één fout in de moeilijke 1.40m proef, niet slecht! Ook Withney is terug in het werk gekomen. Als de dierenarts het licht op groen zet, zal ze ook snel terug in actie komen. Na het BK van de scholieren, kan Patrik bovendien ook terug rekenen op Uletta, en zal hij met enkele sterke troeven aan het indoor-seizoen beginnen.

Zover zijn we nog niet, even vooruitblikken naar het volgende weekend.
De allerbelangrijkste wedstrijd van deze maand, dat is ongetwijfeld de landenwedstrijd nu vrijdag in Rotterdam. De Amerikaanse ploeg achter ons laten, dat is de boodschap.
Op die manier zou het behoud in de Super League veilig worden gesteld.
De ruiters van dienst in Rotterdam waar we ongelooflijk voor gaan supporteren, weliswaar van op afstand..: Jos Lansink, Nicola Philippaerts, Gregory Wathelet, Judy-Ann Melchior en Philippe Lejeune.
http://www.chio.nl/