07-09-2011

Kleinkindjes Ceulemans present op het provinciaal ponytornooi in Westerlo .

Onze kinderen hebben deze vakantie goed gewerkt met hun pony's. Op de tornooien behaalden ze goede resultaten, en hiermee zijn ze beloond om nu zondag 11 september naar het provinciaal ponytornooi in Westerlo te gaan. Bravo aan Jorgen en Nathalie De Winter, Mieke en Julie Ceuterick, Marnick en Thibeau Spits, die ieder minstens met 2 pony's mogen gaan.

Dat onze en andere kinderen in hun sport zo ver geraken, dat is alleen maar mogelijk door hun begeleiders. We weten dat paardensport een sport is die zowel voor de ruiters, als de begeleiders soms wel risico's inhouden.
Sport kan belangrijk zijn om kinderen een goed gevoel te geven, waarmee ze sterk in het leven kunnen staan.
Dat ze goed voorbereid zijn voor hun verdere leven, daar speelt de school een grote rol.
Drie kleinkinderen zitten alvast in het middelbaar onderwijs, in Hagelstein. Normaal gezien zou Marnick vandaag vertrokken zijn, op driedaagse naar Merkenveld, met het eerste middelbaar. Daar zouden leerlingen en leraren de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Het mocht echter niet zijn.
Door een tragisch ongeval, is één van de leerkrachten bij de voorbereidingen van deze uitstap, om het leven gekomen. De verslagenheid in Hagelstein is groot, zowel bij de kinderen als bij de leerkrachten. Mevrouw Hilde Van De Sande werd duidelijk bijzonder gewaardeerd als juf.
Onze kinderen zijn wie ze zijn, dankzij de inzet van leerkrachten en begeleiders. Met dit nieuwsbericht willen we dan ook al die mensen eens extra bedanken en een hart onder de riem steken. Via deze weg, willen we de schoolgemeenschap van Hagelstein, collega's en familie onze deelneming betuigen.

Onze kinderen begeleiden op het provinciaal tornooi, dat zal zonder papa of nonkel Patrik moeten gebeuren. Soms geeft hij nochtans nuttige tips die een verschil kunnen maken.. Hij vertrekt vanavond voor 11 dagen richting Frankrijk. Via de link vind je alvast de resultaten van CSI Castres, waar Patrik dit weekend aan het werk gaat met Cadjanine, Wrangler en Lady Mc Beth.

We wensen iedereen veilige en sportieve wedstrijden toe.
http://www.horse-timing.com/web/csi-results-2011/castres-0911