05-10-2011

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober; BWP Auction Antwerp.

Patrik is vanochtend goed vertrokken richting Italië. Er blijven thuis op stal nog paarden genoeg om ook hier op wedstrijd te gaan.
Op vrijdag en zaterdag staan er wedstrijden op de agenda in Broechem, in het hippisch centrum Moervelden, een organisatie van BWP Auction Antwerp.
Op zaterdagavond is er traditioneel de veiling van veulens en jonge paarden. Enkele jaren geleden kocht Marc Coenaerts er het ponyveulen Kirrewiet, voor het goede doel.
Marc Coenaerts heeft zijn hart op de juiste plaats. Kirrewiet is ondertussen 5 jaar, een toffe merrie geworden met heel wat springkwaliteiten. En onze Marnick mag met deze Kirrewiet op concours, toch wel leuk. Klaar voor het grote werk is ze nog niet, kalm aan beginnen blijft de boodschap.

Op zaterdag trekken Jeroen, Jorgen en Marnick met hun meer ervaren pony's en paarden richting Moorsele, voor de laatste manche van de Gouden Laars.
Bij de paarden start Jeroen zijn merrie Ziggy Ziggy, een combinatie om in de gaten te houden, want recent provinciaal én nationaal kampioen LRV. Ook Marnick krijgt een specialeke mee. Vorige week voelde Wrangler zich opperbest in Moorsele, samen met Patrik goed voor 2 overwinningen. Marnick ziet het helemaal zitten met deze Wrangler.. Als dat maar goed komt!
http://www.bwpauctionantwerp.be