11-10-2011

Iedereen beroemd !

De paardensport is een sport die inzet, veel tijd, en het nodige kapitaal vraagt. Waarom doen we het? Waarom doen zoveel kinderen het? Waarschijnlijk omdat ze het zo geweldig vinden, om met zo'n fantastische dieren een echte combinatie te vormen.
Kinderen leren ook om verantwoordelijkheden te nemen, ze leren werken.
Als ze dan zo hard gewerkt hebben, en resultaten boeken, is het ook leuk dat dit de nodige aandacht krijgt. Al is het enkel in de vakbladen, zoals bvb Equitime.
Zelf vinden we het leuk om te schrijven, en dan gaat het in de eerste plaats over onze eigen ruiters, onze eigen kinderen, neven en nichtjes.
Binnenkort gaan we ook iets verder. Mijn zus Wendy en ikzelf hebben ons ge-engageerd om voor het LRV gewest Mechelen, een verslag te maken over de winterwerking. We beginnen dus officieel volgende maand aan die opdracht.. Ook over de provinciale M-indoors, zullen we proberen een verslag te maken, en dit dan door te sturen aan LRV Leuven. Als het dan OK bevonden wordt, zou dit in de Equitime verschijnen. Voor de foto's, daar zou Hans Reynders voor zorgen, een heel PR team wordt het zo.
Op deze manier gaan we proberen verder te kijken dan onze neus lang is. Beroemd worden, dat is een groot woord. Maar de aandacht geven, die onze ruiters verdienen, daar gaan we aan meewerken.

Het volgende weekend, geven we nog graag de aandacht aan Patrik. Zijn paarden Uletta, Withney en Cadjanine zijn al onderweg, naar het Zwitserse Chevenez. Patrik reist ze graag achterna. De concours begint op donderdag. Vorige week was de jeugd actief in Chevenez, en waren de Belgen bijzonder succesvol. De resultaten kunnen al teruggevonden worden via de link.
http://www.oeuvray-smits.ch/fr/Challenges/Liste-de-departs-et-resultats.html