29-11-2011

In rechte lijn naar Jumping Mechelen, graag via CSI** Neeroeteren.

Voor de Belgische ruiters komt er nog een belangrijke maand aan. Jumping Mechelen is ook voor onze stal van groot belang, en staat al jaren geprogrammeerd tussen 26 en 30 december. Welke proeven Jonas Vervoort of Patrik mogen rijden, daarvoor is het nog even afwachten.
We proberen de paarden alvast zo goed mogelijk voor te bereiden. Dit weekend trekt Patrik graag richting Neeroeteren, in het mooie domein van "De Warre".
Het is een internationale tweesterrenconcours waarvoor Patrik rekent op Withney vd Dwerse Hagen. Ook Belle De Brukom (v. Cento Lano) mag mee om extra ervaring op te doen.

Ook Jonas Vervoort mag dit weekend aan de start verschijnen. Bij de 7-jarige paarden start Jonas met Lady Macbeth DH (Limbus x Carthago). Normaal gezien had Jonas ook Centolien DH (Cento Lano) meegenomen, waarmee hij succesvol was in Hulsterlo. Dit succes bleef niet onopgemerkt.. Centolien verhuisde onlangs naar de stallen van de familie Van Riet, maar de finale van de Darco-cup in Mechelen, zou nog samen zijn met Jonas. Naast Lady MacBeth zal Jonas ook Don G meenemen naar De Warre.
http://www.dewarre.be/_ln/internationaal.php?id=54