02-01-2012

Houden of verkopen; altijd een dilemma. We verkopen er wel toffe, nu zaterdag!

Het Olympisch jaar 2012. Het houdt iedereen bezig, wie maakt er kans, wie maakt deel uit van de Belgische equipe in Londen.
Het is al een hele eer dat België opnieuw present mag zijn met een team.
Raf Kooremans, goede kameraad, en broer van schoonzus Diane Spits - Kooremans, maakte enkele jaren geleden de overstap van België naar Nederland. Raf is al jaren een van de topruiters in de eventing. Er werden enkele toffe paarden bijgekocht, en met Demeter was de kans groot dat hij zou kunnen deelnemen aan de Olympische Spelen.
Vorige maand verhuisde deze Demeter naar de Verenigde Staten. Waarschijnlijk zal Demeter starten in Londen, voor Raf Kooremans zal dit nu moeilijker worden.
Nina, vrouw van Raf, heeft in een column-wedstrijd haar bevindingen, twijfels, gevoelens neergeschreven. Het resultaat mag zeker gezien worden. Op mijn stem mocht ze alvast rekenen. Stemmen kan nog tot vanmiddag 14u, dus snel zijn is de boodschap. (te vinden op www.horses.nl- column wedstrijd, is je paard te koop)

In ons eigen geval stellen we ook heel veel de vraag; gaan we dit paard houden of verkopen.. We hebben bij het selecteren van de paarden voor de veiling gekozen om ook enkele paarden, die we in principe ook graag op langere termijn zouden gehouden hebben, toch op te nemen in onze veilingcollectie. Het wordt dan ook een unieke kans om enkele toppers aan te schaffen.
De Feestveiling 2012 komt nu wel heel dichtbij. Wees welkom, nu zaterdag 7 januari, vanaf 18u. De veiling zelf start om 19.30u stipt.
http://www.youtube.com/user/Lucchina75#p/a/u/2/mZ2IU7ReXaY