14-03-2012

Er zijn van die dagen dat alles tegengaat..

13 maart, een dag om snel te vergeten. Voor veel families een dag om nooit meer te vergeten.
De tragedie van de schoolbus in Zwitserland, laat niemand onberoerd. Er zijn geen woorden voor, dit is een echt drama.

Ook Gregory Wathelet is gisteren niet gespaard gebleven van pech.
Vorig weekend waren we nog te gast in Vejer de La Frontera, en zagen we Gregory Wathelet de rankingsproef op zaterdag bijna winnen met Crushing Z. Eén fout op het einde van het parcours, maar verder een topronde.
Wie kon toen vermoeden dat dit de laatste wedstrijd van Crushing zou zijn? Op de website van Studforlife vernemen we het nieuws dat Crushing bezweken is aan de gevolgen van koliek. Het is uiteraard een harde klap voor Gregory en zijn entourage.
Wij hebben vandaag zelf ook af te rekenen met pech, maar moeten dit wel relativeren. Even waren we zelf heel teleurgesteld toen de jury blijkbaar iets fout zag, toen Jumperhens draafde in de piste. We moeten ons hier bij neerleggen. Zijn kogel bleek ook licht opgezet, misschien door het vele werk van de voorbije maanden. De jury vond het raadzaam om hem niet voor te stellen voor het springen in vrijheid, en daardoor eindigt dit verhaal op de BWP hengstenkeuring voor Jumperhens. Achteraf buiten, was er gelukkig niets te zien op de volte, en draafde hij goed. Het kalf is dan al verdronken, niets aan te doen. We hebben Jumperhens nog, het is spijtig, maar geen drama. He'll be back. Waar of hoe, dat wijst de tijd uit. Sommige zaken moet je gewoon kunnen relativeren, dat werd vandaag weer duidelijk met die andere pure en zwaar te dragen realiteit.

Vandaag gaan onze gedachten uit naar het team van Gregory Wathelet bij het verlies van Crushing, en vooral naar de families en de slachtoffers van de bus-tragedie in Zwitserland.
http://www.studforlife.com/news_detail.php?id=2110