26-03-2012

Euphony Cadjanine Z en Gregory Wathelet, 10e in de 100.000 euro GP Vejer..

Vloeken of gewoon tevreden zijn? Slechts 3 combinaties plaatsten zich voor de barrage in de best gedoteerde GP in de Sunshine Tour. Die ene fout voor Cadjanine en Gregory.. Even balen waarschijnlijk, maar achteraf hebben we toch een tevreden Gregory mogen horen.
De proef was zwaar gebouwd, met hindernissen tot 1.60m, en daar in toonde ze zich bijzonder. Op vrijdag was er ook één fout in de rankingsproef, maar ook daar lieten ze zien dat ze er staan als een echte combinatie. Met de 5 weken Sunshine Tour zit de "kennismakingsronde" er op, en lijkt het zeker de goede kant op te gaan.
Winst in de Grote Prijs was er voor Steve Guerdat met Nino (v. Kannan).


Het is fijn om Cadjanine zo te kunnen volgen. Maar toch is ook Patrik nu wel klaar om zelf het buitenseizoen helemaal aan te vatten. Een laatste hoogtestage achter de rug, de laatste sneeuw gezien, de paarden een weekend rust gegund.
Helemaal klaar nu voor het nieuwe seizoen.
Vorige week leek Withney al goed in vorm. Volgend weekend mag Va-Vite zijn eerste wedstrijd springen, op de internationale tweesterrenconcours in Bonheiden. Ook Jonas Vervoort komt aan de start in Bonheiden met Don G en Falco (Obourg x Withney vd Dwerse Hagen).

Hét weekend waar alle paarden van onze stal buiten komen, is uiteraard de Groentenjumping van 6 tot 9 april.
We willen iedereen alvast van harte uitnodigen.
http://www.sunshinetour.net/en/resultados/prueba/343