09-04-2012

Koen Vereecke wint Grote Prijs Groentenjumping !!

Het is nu half 9 's avonds. De groentenjumping zit er op. Veel schrijven kunnen we vandaag niet doen. Mijn vingers zijn nog stijf bevrozen... Het was nat en koud vandaag.
Maar de massale opkomst en reacties waren bijzonder hartverwarmend. Laat me het vandaag houden dat we een prachtig podium hadden in de Grote Prijs. Een mooie winnaar Koen Vereecke, ruiter voor één van onze trouwste sponsors van de Groentenjumping; m.n. Frans Lens van Keukens Geens (Putte). Hij was een fractie sneller in de barrage dan wereldkampioen Philippe Lejeune met Carlino. Op een derde plaats een nieuw aanstormend talent Caroline Buyens met Sarafina. Alle resultaten zijn te vinden in de bijlage.

We hebben zondagavond afgesloten met een belangrijke nevenproef. De proef "Dirk daagt uit", de proef voor de kampioenen van vroeger, die voor 1 wedstrijd terug in het zadel kruipen. Bijzonder stijlvol sprong en liep ze naar de overwinning; Martine Devos, vrouw van Stefaan en mama van niemand minder dan Pieter en Wouter Devos. Volgend jaar wordt het "Martine daagt uit", en benieuwd wie deze uitdaging aandurft..

Groentenjumping zit er op. We hebben volgende week nog een laatste stuiptrekking met de inrichting van de Vor-wedstrijden. Het is dan iets kleiner opgevat, dus is het nu al de moment voor iets héél belangrijk.
Onze welgemeende dank gaat uit naar al onze medewerkers, sponsors en het aanwezige publiek ! Zonder hen was Groentenjumping niet wat het is.

Wie nog eens wil kijken of het nu echt gebeurd was, de foto's zijn te vinden via de link. Met dank aan Tess, onze fotografe van dienst.
http://www.oypo.be/pixxer.asp?path=o62gfp54&user=tessdewerie

Bron bericht: gj