26-05-2012

30e Top 3 plaats voor Wrangler, 11e overwinning in Nieuwpoort!

Het goede weer is de hoofdsponsor van Jumping Nieuwpoort. Het is puur genieten op de mooie locatie. Als dan de paarden dat tikkeltje extra doen, wordt het al helemaal perfect.
Enkele weken geleden was hij voor een weekend uitgeleend naar onze Franse kameraad Aurelien Peil, en Aurelien kwam terug polsen of hij over Wrangler mocht beschikken op CSI*** Bethune, ook dit weekend..

In Nieuwpoort hadden we zelf graag met Wrangler aan de start verschenen, en dat heeft Patrik zich niet beklaagd. Op vrijdag was hij al goed voor de 4e plaats, op zaterdagochtend waren zij het die als enigen onder de chrono van 50 seconden doken. Na de overwinning vorige week in Kapellen, opnieuw een internationale overwinning in Nieuwpoort. We zijn het toch even gaan natellen. Het is de 11e overwinning van Wrangler, en de 30e top 3 plaats. Goed, zo!
Aurelien hebben we ook niet in de steek gelaten, want hij mocht dit weekend rekenen op Delphine DH, voor de 3-sterrenconcours in Bethune. In de 1.35m rubriek deed Delphine het alvast mooi foutloos; en zo is ze een waardige vervanger van Wrangler.

Wie het nog wil meemaken in Nieuwpoort, de Grote Prijs is voorzien op zondagnamiddag. Meer info via de link.
http://www.northseajumping.com/nl/programma/3