10-09-2012

De familie Philippaerts stunt in Grote Prijs Calgary.

Vandaag is er maar 1 nieuws. Olivier Philippaerts en Cabrio vd Heffinck winnen de prestigieuze Grote Prijs van Calgary! Als Olivier niet zou hebben meegedaan, zou vader Ludo Philippaerts 2e geweest zijn, nu derde!
Prachtprestaties op niveau, waar we alleen maar ons petje voor kunnen afdoen. Via de bijlage kan je meteen de resultaten van deze Grote Prijs vinden.
Bij de familie Philippaerts wordt er hard voor gewerkt, door jong en oud.
In Nieuwpoort zagen we de kleinste Philippaertskes aan het werk; Anthony en Thibault.
Onze dochters Catherine en Lauranne Spits hebben daar hun oog laten vallen op de pony van Anthony. Na het buitenseizoen van LRV zal Tino naar onze stallen verhuizen.
Op grote stallen en bij de ponyruiters is het vaak komen en gaan, altijd niet even gemakkelijk. In ieder geval kijken onze dochters uit naar de komst van Tino. Binnen enkele weken, voor het komende indoorseizoen sluiten onze meisjes ook aan bij LRV, en hebben we 4 kindjes Spits mee op wedstrijd. Dan hebben we 7 ponyruiters- kleinkindjes Ceulemans in de club van Kontich.

Patrik zelf was gisteren nog aan het werk in Castres. Hij was bijzonder tevreden over de prestaties van Uletta, Comptesse en Withney.
Uletta deed het foutloos, maar niet overdreven snel. Comptesse ging wel voor de winst in de proef, maar dan die balk op de allerlaatste hindernis... Haar tijd had wel goed geweest!
In de Grote Prijs behaalde Withney de barrage, dus weeral super nieuws. Ze moest als eerste de piste binnen, en Patrik wou toch meteen een goede tijd neerzetten. Hij kreeg hierbij 2 fouten, en werd daardoor 10e. Toch weeral een klassement voor Withney in de Grote Prijs, ze is aan een goede reeks bezig. Winst in de Grote Prijs van Castres was voor Julien Eppaillard.
http://www.sprucemeadows.com/tournaments/orderAndGo.jsp?id=29